سلام، می خواستم از تجربه شما دوستان استفاده کنم ببینم به نظرتون بهتره اولویتم برای انتخاب رشته کارشناسی رو رشته بذارم (که در مورد من نرم افزار می شه) یا رو دانشگاه (مثلا علوم کامپیوتر شریف رو بالاتر از نرم افزار امیرکبیر یا تهران بزنم).
شنیدم سه تا رشته نرم افزار و سخت افزار و آی تی خیلی فرقی با هم ندارن و باید صددرصد اولویت را روی دانشگاه گذاشت؛ نظر شما چیه؟
کلا دید شما نسبت به شرایط cs در ایران چیه؟ اصلا بزنم این علوم کامپیوتر رو؟
یه سوال جانبی: شرایط تغییر رشته تو دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر چیه؟ مثلا اگه شاگرد اول بشی می تونی از cs بری به نرم افزار؟
سوال جانبی ۲: تهران رشته ی الگوریتم داره تو مقطع لیسانس؟ اصلا همین گرایش های نرم و سخت تو انتخاب رشته جدان؟
من می خوام تو ارشد در زمینه هوش مصنوعی کار کنم و می خوام هم چنین در ضمینه developing هم کار کنم (کلا این آخری مادام العمره و ربطی به ارشد نداره!).
سوال جانبی ۳: برای game developing وضع این سه دانشگاه چه طوره؟ اصلا تدریس می شه؟
نکته مهم: جو و افراد دانشگاه برام مهمه. عقیده دارم اگه دورت آدمای درستی باشن اصلا شاید نیازی به دانشگاه نداشته باشی (unschool کنی!).
مثلا چند نفر المپیادی تو دانشگاه تهران هستن؟ چند نفر تو شریف؟ المپیادی های شریف رنگ مدالشون چه جوریه؟ (انگار خیلی از نقره ها و برنز ها سر از شریف در نمیارن، ها؟ چرا؟)