(۲۱ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ق.ظ)Farzamm نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۱۴ ب.ظ)zsh نوشته شده توسط: به نظر من سوال ۲ الگوریتم جوابش غلطه، نظرتون رو بفرمایید لطفا.
باید بشه logn^ 2 یعنی گزینه ی ۲!
نه / گزینه ۳ میشه / تو case II قضیه Master صدق می کنه / a=1 و b=4 پس n^loga_b برابر یک میشه و f(n)=log^2n رو داریم که k=2 هست پس T(n) میشه log^3 n
(۲۱ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ق.ظ)zsh نوشته شده توسط: من نمیدونم سوال ۲۷ رو چطور حل کرده که به جواب ۱۶(گزینه ۱) رسیده. کسی از دوستان میتونه بصورت کلی بمن بگه چطور حلش کرده؟ من به جواب ۱۲۸ میرسم!
تست خیلی قشنگیه / نحوه حلش مثل نمونه های قبلیش هست / ولی نکته اش اندازه سایز فیلد immediate هست که به صورت default برابر طول کلمه هست.
منم از همون راه حل کردم و اندازه ی آدرس بلافاصله رو برابر طول کلمه یعنی ۱۶ گرفتم. پس میشه لطفا ببینید کجا رو اشتباه حل کردم؟
من گفتم ۱۵ تا دستور یک کلمه ای داریم که پس ۴ بیت برای این ۱۵ تا لازم داریم. پس ۱۶ - ۴ = ۱۲ بیت برای آدرس دهی سه تا آدرس باقی میمونه. مسلما در دستورات یک کلمه ای هر سه آدرس باید از نوع ثباتی باشن حالا چه مستقیم و چه غیر مستقیم. ۱۲ / ۳ = ۴ پس برای هر آدرس ثباتی ۴ بیت لازم داریم.
طول دستورات دو کلمه ای هم ۳۲ بیت هست، ۱۶ تا از اون برای آدرس بلافاصله میزاریم کنار. دو تا دستور ثباتی رو هم میشه آدرس داد ، پس ۸ تا دیگه هم میزاریم کنار. پس میمونه ۸ - ۱۶ - ۳۲ تا یعنی ۸ بیت دیگه! یه بیت هم برای تعیین نوع دستور (یه کلمه ای یا دو کلمه ای بودن ) گذاشته کنار احتمالا پس ۷ بیت داریم واسه دستور که میشه ۲^۷ دستور یعنی ۱۲۸ تا رو ادرس داد.