سلام به همگی
متاسفانه این چند روز شدیدا درگیر شده بودم و نتونستم زودتر تست ها رو بررسی کنم و در بحث ها شرکت کنم
درصدهای من با پاسخنامه ی فعلی و با فرض اینکه یکی دوتا تستی که یادم نیست رو غلط زده باشم:
تخصصی: ۴۲/۵%
استعداد: ۵۰/۰%
زبان: ۱۰/۰%
به همون دلایلی که دوستان گفتن، به نظر منم جواب سنجش برای تستهای ۵ و ۱۸ غلطه و اعتراض خواهم کرد. علاوه بر این فکر میکنم جواب سوال ۱۹ هم غلطه که توی یه کامنت جدا توضیح میدم.
(۲۲ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۰۰ ب.ظ)peyman429 نوشته شده توسط: ظاهرا هیچ یک از دوستان سوال ۶ (جمله n ام سری فیبوناچی به پیمانه ۱۰۰۰) رو درست نزدن. همون جور که قبلا گفتم جملات سری فیبوناچی به پیمانه یک عدد پریودیک هستند. برا اطمینان کدش رو نوشتم، نتیجه آن بود که دوره پریودش به پیمانه ۱۰۰۰ برابر ۱۵۰۰ بود. یعنی جملات ۱۵۰۱ و ۱۵۰۲ به ترتیب برابر ۱ و ۱ میشن. نتیجه آن که این مساله با (۱)O قابل حله.
بله، متاسفانه حق با شماست! من هم مثل اکثر دوستان و خود طراح سوال به اشتباه افتادم و (O(logN رو زدم
وقتی جواب رو به پیمانه ی یک عدد خواسته، حالا هر چقدر که اون عدد بزرگ باشه بازم دوره ی تناوب پیدا میشه. دلیلش هم اینه که اگه جواب رو به پیمانه ی K خواسته باشه، هر ۲عدد متوالی دنباله رو که در نظر بگیرید، کلا K * K حالت مختلف میتونه داشته باشه. پس اگه K * K + 2 عدد اول دنباله رو بسازیم (طبق اصل لانه کبوتری!) حتما یک جفت عدد متوالی پیدا میشه که که قبل تر اومده باشن و بعد از اون دنباله تکرار میشه. در نتیجه جواب (O(1 خواهد بود.
به جز ۴ تست ذکر شده، بین تست هایی که زدم مشکلی با جواب های سنجش ندارم
راستی کسی با جواب های استعداد تحصیلی مشکلی نداره؟ به نظرم جواب تست ۱۱۷ کاملا غلطه و خیلی ساده میشه جوابی که سنجش انتخاب کرده (گزینه ی ۳) رو حذف کرد. علاوه بر این با چند مرحله استدلال میشه کاملا اسامی چرخ دنده ها و تسمه ها رو مشخص کرد و در نهایت فقط گزینه ی ۲ درسته و بقیه ی گزینه ها غلط میشن.
کسی هست که این تست رو حل کرده باشه یا نظری داشته باشه؟