(۲۳ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: نظرتون کاملا درسته. اما سابقه کار مگه چقدر نیازه؟! من از اول ارشد یعنی۲/۵ سال پیش تو یه شرکت تو شهرک اصطلاحا علمی تحقیقاتی اصفهان، کار کردم با حقوق اداره کاری. هنوز هم حقوق در همون سطحه... واقعا دیگه خسته شدم از این وضعیت
من نمیخوام بگم دنبال حقوق چند میلیونی هستم ولی دیگه تحمل حقوق ماهی ۷۰۰ تومن را بعد از این مدت ندارم. کلا مایه تمسخر اقوام و آشنایان شدیم که میگن اینقدر درس خوندی، دو سال هم کار کردی حالا حقوقت شده حقوق کارگری
ببین دوست عزیز اصولا" هر موقعیت کاری چند تا مولفه داره:
۱-حقوق(ماهیانه بعلاوه بیمه و مزایا و عیدی و..)
۲- سابقه کار(نام محل کار یا پروپه و کاری که انجام میده)
۳- میزان پیشرفت در حال و آینده(مولفه آموزشی مورد نظر هست نه مولفه های دیگری که در کشور ما موجب پیشرفت فوری میشن
)
ممکنه یه جایی حقوق بد بدهند ولی سابقه اش خوب باشه یا جنبه آموزشی ذاشته باشه.
معمولا" نمیشه هر سه تای اینا با هم باشه.
ولی حقوق هفتصد تومان اگه جنبه آموزشی مناسبی نداشته باشه واقعا" خوب نیست و بهتره دنبال کار بهتری باشید. اگرچه خیلیا معتقدند کار دوران دانشجویی فقط برای گذران زندگی دانشجویی است و کار جدی بحساب نمیاد.
از من هم یه نصیحت بشما و اون اینکه لازم نیست واسه همه توضیح بدین که چقدر میگیرید. همان پدر مادر و خواهر برادر بدونن کافیه. اینجوری که همه ,همه چیز رابدونن خودبخود روی تصمیم گیری شما موثره. من خودم را مثال میزنم. من ممکنه دوست داشته باشم دو ماه مجانی یه جایی کار کنم تا سر از یه کاری در بیارم. من بکسی نمیگم. حتی ممکنه بمادرم هم نگم و فقط پدرم بدونن.