(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۳۴ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: من انتخاب اولم قبول شدم و برای من بقیه رو نزده.
آیا همه یک گرایش بودند؟ مجوز داشتند؟
امتیاز خاصی دارید مثل بسیج ، هیات علمی ، خانواده معظم شهدا یا .. ؟ چون در کارنامه خانم نازنین رتبه و نمره آخرین نفر با کارنامه شما تفاوت داره.
بد نیست با مرکز تماس بگیرید
بله. امتیاز بسیج داشتم
اینکه مجوز داشتن رو نمی دونم. تو لیست وزارت علوم که ۱۷ شهریور اعلام شده، این واحدها وجود ندارند. لیست واحدها رو پیوست کردم
Islamic Azad University-1395-06-17.pdf |
|
اندازه فایل: ۱/۱۶ MB |
می تونید ببینید. تو خبر گفته شده : " بدین وسیله به اطلاع می رساند از مجموع ۴۹۰۰ «رشته-مقطع-محل» مورد درخواست دانشگاه آزاد اسلامی که از تاریخ ۹۵/۶/۶ در دو نوبت جهت بررسی تحویل دفتر گسترش آموزش عالی شده است تاکنون ۷۸۰ مورد به شرح پیوست (به ترتیب حروف الفبای نام محل استقرار واحد دانشگاه) مورد تایید قرار گرفته و موارد باقی مانده به محض تکمیل مراحل بررسی و جمع بندی به اطلاع خواهد رسید." تو این ۷۸۰ مورد، رشت و قزوین و ساری و ... نیستن. حالا شاید اینها قبلا مجوز گرفتن و اصلا تو درخواست جدید دانشگاه آزاد نبودن که بخوان الان تو لیست جدید بیان. بهرحال نتیجه هرچی که بود و هست. بنده قصد ثبت نام نداشتم، حتی اگه تو تکمیل ظرفیت هم به این محل ها مجوز بدن. ایشالا امسال قوی تر شرکت می کنم. علی الخصوص دروس پیشرفته رو که تو ارشد نخوندمشون رو باید بخونم.
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: در سایت phdtest نوشته این مسئله رو. خالی بودن به این معنی هست که هیچ فرد سهمیه داری در اون واحد نمره قبولی کسب نکرده. برای همین خالی گذاشتن اون فیلد ها رو.
خیلی ممنون از پاسخ تون.
دوستان لطف کنن کارنامه هاشون رو بذارن، بقیه هم بتونن ببینن که نمرات و رتبه های آخرین فرد قبول شده در هر مرکز چنده.
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۴ ب.ظ)ghaed نوشته شده توسط: با سلام
دوستانی که قبول شدین تبریک میگم . یه سوال داشتم اینجا امسال کسی کنکور دکترای آزاد مهندسی فناوری اطلاعات امتحان داده ؟
اگه داده قبول شده ؟ شنیدم فقط یه واحد این رشته رو داره وضعیتش چه جوریه ؟
اگه اشتباه نکنم تو سایت PHDTEST یکی میگفت قبول شده. فک کنم درصدهاش رو هم گفته بود.
فقط سبزوار داره.