(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ق.ظ)comp90 نوشته شده توسط: سلام و احترام:
بنده ترم ۹ نرم افزار کامپیوتر هستم و اگر خدا بخواهد این ترم فارغ از تحصیل میشم. سربازی هم معاف هستم.
الان برای ادامه زندگی ۲ انتخاب دارم یا اینکه در ۳ ماه فرصت از بهمن تا اردیبهشت آینده برای ارشد بخونم یا اینکه بروم سراغ کار و مثلا ۲ یا ۳ سال دیگه ارشد رو مثلا به صورت مجازی بخونم.
سلام
خیلی ها هستن که در جواب این سوال شما ممنکه بگن بیخیال. برو دنبال کار(و بالعکس). ولی خودشون میرن ارشد میخونن(یا میرن کار میکنن). این شمایی که بعدا ممکنه دچار تردید در انتخابی که کردی بشی
به نظر من این سوالی نیست که دیگران بتونن به شما پاسخ بدن. هر کسی شرایطی داره و معلوم نیست بر اساس چه پارامترهایی نظر میده
متاسفانه این موج مدرک گرایی باعث شده خیلی از ما سوال اصلیه رو هیچوقت از خودمون نپرسیم! چرا کارشناسی فلان رشته و فلان دانشگاه؟ چرا ارشد؟ چرا دکتری؟
اگر بحث apply هست، اگر بحث علاقه شدید به کار آکادمیک و پژوهشی هست و ... خوب تحصیلات تکمیلی توجیه میشه
ولی الان شما وارد بازار کار که بشی، مخصوصا در بخش خصوصی، بالای ۷۰-۸۰% کارشناسی دارن. منظورم بازار کار تخصصی هست. مخصوصا بازار کار IT
حالا شما امروز با مدرک کارشناسی وارد بازار کار بشی به نفعته یا ۲ سال دیرتر با مدرک ارشد؟
من بعید می دونم مدرک ارشد برتری خاصی به شما بده مگر اینکه بخوای بری جاهای دولتی ...
(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۸:۲۸ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: علم بهتر از ثروت نیست!
اگه یه اراده مصمم و یه برنامه مشخص و دقیق داشته باشی بعد از اینکه وضع مالیتو به حداقل هات رسوندی، بعدشم میتونی به خیلی چیزا برسی. فقط حواست به زمان باشه، و اینکه اصولا کارها رو میشه بصورت سری و موازی انجام داد. به نظرم ببین شرایط و زمان الانت ارزش چه چیزی رو داره، روی اون فعلا سرمایه گذاری کن.
یه طوری میگید انگار کار تخصصی و علمی پولساز نداریم. همین IT شما بدون تحصیلات دانشگاهی و با CCIE یا حتی CCNP می تونی خوب پول دربیاری. یکمی هم باید زرنگ و فعال باشی
کانفیگ دیوایس های HI-Tech یک کار تخصصی و علمی در دنیا محسوب میشه. علم پیشرفته که صرفا در دانشگاه خلاصه نمیشه
برنامه نویسی یک کار علمی و پولسازه
باز حداقل صنایع ما روی مرزهای علمی کار میکردن، میگفتیم تحصیلات تکمیلی کمک میکنه به پیشرفت صنعت! نصف فارغ التحصیلای تحصیلات تکمیلی صرفا دنبال هیات علمی شدن هستن!!!