(۲۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ)daneshju-arshad نوشته شده توسط: به نظر من بعضی درسها رو میشه به موازات هم خوند و حتما لازم نیست ترتیب پیشنیازی رعایت بشه (مخصوصا اینکه شما قبلا یکبار این درسها رو خواندید و پاس کردید و زمینه ذهنی دارید )
شاید فقط یکی دو تا درس باشه که حتما پیشنیاز دروس دیگه باشه
این توصیه ای بود که آقای تنهایی کرده بودند که نوشته بودند که تا وقتیکه نظریه رو نمی خوندند، PL یا کامپایلر رو شروع نمی کردند که شاید ایشون اون زمان دانشجو بودند.
حالا اگه خودشون محبت کنند نظری بدن بد نیست.
(۲۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من خودم با ساعتهای طولانیتر در حد دو ساعت راحت هستم. تنوع در حد دو تا درس اذیتم نمیکنه. واسه گرایش هوش به نظرم حال و هوای درسای مشترک با تخصصی کمی فرق داره و خوب نیست که ۳ تا درس مشترک رو با هم بخونید، بهتره یه کم متنوع باشه مثلا به جای یکی از درسای مشترک، تخصصی بذارید. در نهایت خودتون بهترین مرجع هستید ممکنه دو ساعت براتون زیاد باشه و ممکنه کم باشه. موارد دیگه رو هم امتحان کنید ببینید چجوری راحت هستید.
مرسی
من ساعتهای ۴۵ دقیقه ای - یک ساعته و دو و سه ساعته رو امتحان کردم و ۹۰ دقیقه ای واسم خیلی راحت تره.
فکر کنم اول درسای مشترک رو تموم کنم بهتر باشه، اینطور نیست؟
به نظرم درسهای مشترک هم مهمند و هم نیاز به وقت بیشتری داره. ولی PL و کامپایلر و بانک و طراحی:
PL که بیشتر خوندنیه
کامپایلر که نصفش نظریه هست
بانک رو مطالعه کردم و فقط فصلهای آخرش مونده
طراحی و کم و بیش مطالعه کردم و دارم CLRS رو می خونم
بازم اگه جایی دارم اشتباه می کنم خوشحال می شم بهم بگید.
از همتون خیلی خیلی خیلیییییییییییییییییییییی ممنونم