۰
subtitle
ارسال: #۱

PI , EPI سوال مدار منطقی ۹۴ مهندسی کامپیوتر
سلام دوستان من تمامی تست های پوران فصل کارنو و ساده سازیو خوب جواب می دم و مشکلی ندارم اما نمی دونم چرا اینجا یه مشکلی وجود داره .
جواب پارسه گزینه دو است اما من گزینه ۴ جواب میارم ، مطمنا یه جای کارم اشتباهه ، از اساتید مدار منطقی زحمت بکشند یه بررسی بکنند ، ممنونم
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
۱
ارسال: #۲

RE: PI , EPI سوال مدار منطقی ۹۴ مهندسی کامپیوتر
سلام.
شما اون ۴ تای گوشه رو دو تا دسته ی دوتایی در نظر گرفتید، در صورتی که با توجه به تعریف pi باید بزرگترین دسته ی توان دوی ممکن رو به عنوان pi در نظر بگیریم. در نتیجه میشه ۷ تا pi.
خب اگه این درست در نظر گرفته بشه، یه دونه هم epi هست که میشه همون خونه های گوشه ی جدول.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شما اون ۴ تای گوشه رو دو تا دسته ی دوتایی در نظر گرفتید، در صورتی که با توجه به تعریف pi باید بزرگترین دسته ی توان دوی ممکن رو به عنوان pi در نظر بگیریم. در نتیجه میشه ۷ تا pi.
خب اگه این درست در نظر گرفته بشه، یه دونه هم epi هست که میشه همون خونه های گوشه ی جدول.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
ارسال: #۳

مگه میشه چار تای گوشرو باهم گرفت تو هیچ تستی ندیده بودم همچین چی یو ، کلا تهداد مینترم ها باید توانی از ۲ باشه فقط همین اگه اینطوری که شما می گید که حتما هم درسته حله فقط اگه توضیح تکمیلی هست بهم بگید ممنون
ارسال: #۴

(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ)joyebright نوشته شده توسط: مگه میشه چار تای گوشرو باهم گرفت تو هیچ تستی ندیده بودم همچین چی یو ، کلا تهداد مینترم ها باید توانی از ۲ باشه فقط همین اگه اینطوری که شما می گید که حتما هم درسته حله فقط اگه توضیح تکمیلی هست بهم بگید ممنونبله میشه، این ۴ تا گوشه ای ها با هم همسایگی دارند. توی جداول کارنو با متغیر های بیشتر هم همسایگی ها بیشتر میشه،
با توجه به نکته ای که مهندس بهنام @}:- گفتن، که میشه خونه ها یا دسته هایی که یه بیت با هم تفاوت دارند رو با هم یه دست گرفت:
ارسال: #۵

(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ)joyebright نوشته شده توسط: مگه میشه چار تای گوشرو باهم گرفت تو هیچ تستی ندیده بودم همچین چی یو ، کلا تهداد مینترم ها باید توانی از ۲ باشه فقط همین اگه اینطوری که شما می گید که حتما هم درسته حله فقط اگه توضیح تکمیلی هست بهم بگید ممنون
هر دو خونه که با هم فقط در یک بیت اختلاف داشته باشند و یا به اصطلاح، Hamming Distance شون ۱ باشه رو میشه با هم گرفت. ۴ تا خونهی گوشه دو به دو با هم فقط در ۱ بیت اختلاف دارند، پس هر ۴ تا رو میشه با هم در نظر گرفت، همانطور که مثلاً مربعهای ۴ خونهی مرکزی با هم فقط در ۱ بیت اختلاف دارند و میشه با هم یکی گرفت.
در کل چیزی به عنوان گوشه وجود نداره و شما میتونید فرض کنید که از صفجه یا کاغذ از وسط به صورت عمودی یا افقی تا خورده، در نتیجه ستونهای چپ و راست، و ردیفهای بالا و پایین به هم وصل هستند.
۰
ارسال: #۶

مرسی اختلاف بیت ها تو ۵ تا متغیر هم مشابه همینی است که شما میگید دیگه ? اینو چطوری میشه تصور کرد ?
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close