(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ ب.ظ)سعید_سخت افزار نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ب.ظ)سعید_سخت افزار نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)noronet نوشته شده توسط: بهشتی ۱۰۰ درصد بهتره تو هوش از تمام دانشگاهای تهران ...
میشه بگید چرا؟؟؟
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
وجود دکتر سلیمانی توی شریف به تنهایی متونه کافی باشه تا هیچ کدوم از دانشگاه های ایران نتونه توی هوش با شریف رقابت کنه ...
ولی هوش بهشتی بعد از شریف و تهران می باشد و در یک سطح با هوش امیرکبیر هست تقریبا
امکان داره چنتا از اساتید هوش شهید بهشتی رو نام ببرید
محسن ابراهیمی مقدم
مهرنوش شمس فرد
علیرضا طالب پور
اینا استاید بنام هوش کشور هستن .... اگه از استاید شریف بپرسی که مرکز هوش کشور کجاست ؟ میگن شهید بهشتی اگه نگن خودشون میدونند که شهید بهشتی بالاتره..... این رو مطمئن باشید ... شریف اول نیس تو هوش ولی تو همه چیز اوله ... ی نمونش هم رتبه ی یک هوش پارسال که رفت شهید بهشتی نه شریف
به نظر من دارید کاملا اغراق میکنید. خانم دکتر شمسفرد خیلی خیلی استاد خوبی هستند و من میشناسم ایشون رو ولی تک نیستند جوری که شریف یا تهران یا امیرکبیر مثلشون رو نداشته باشند!
برادر من دانشجوی دکترای هوش بهشتیه و معتقده اصلا استادای خوبی ندارن. فقط برای یک درس میومد تهران سر کلاس مینشست و میگفت اصن قابل قیاس نیست سطح علمی با بهشتی.
اگر در قیاس با علم و صنعت بگید من نمیتونم حرفی بزنم چون اصلا نمیشناسم علم و صنعت رو. ولی در قیاس با شریف و تهران و امیرکبیر فکر میکنم حرفتون درست نیست.