(۳۰ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ)bahar95 نوشته شده توسط: سلام دوستان من نمی دونم با بی دقتی هام چی کار کنم؟تو آزمون پارسه ۵ تا سوال به خاطر بد خوندن سوال -نخوندن همه ی گزینه ها - خطای دید ،غلط زدم!؟
بی دقتی تون شاید به خاطر جدی نگرفتن آزمون بوده ...
من خودم خیلی این آزمون رو جدی گرفتم و تمام هدف این بود که به هیچ وجه غلط نزنم.
با خودم گفتم فکر کن این کنکوره اصلیه فقط تستایی که ۱۰۰% مطمئنی رو بزن.
باور کنید کنکور آزمایشی واسه همینه ... چقدر خوبه که منو شما و بقیه بچه ها داریم نقاط ضعف و قوتمون رو همین الان و قبل کنکور میفهمیم.
این مشکلا که میگید قابل حله ... من از این کنکور پارسه این موضوع دستگیرم شد که راهی که برای حل اکثر مسئله دنبال میکنم یه راه حل درسته. البته مسئله هایی که بلدم ... من هنوزم خیلی سوالها رو اصلا نمیتونم جواب بدم، ویا اصلا نخوندمشون؛ ولی نکته همینه قرار نیست
بریم همه سوالا رو جواب بدیم برگردیم ... معماری کلا حذف کردم چون وقت نداشتم و الگوریتم با توجه به شرایطم هدف اینه که فقط یک تست یا نهایت دوتا تست بتونم بزنم. قرار نیست شق القمر کنیم که !!!
باور کنید موفقیت خیلی قابل دسترس تر از تصورات ماست ... هر تست درست تو مشترک ها ۳% و تو تخصصی ها ۶% درصد ما رو بالا میاره.
تو این مدت باقی مونده آرزوی بهترین شرایط رو برای همتون دارم ... ان شاالله با قدرت و با انگیزه ادامه بدیم ... به امید روزی که تمام نام کاربری هایی که اینجا دیدم و شاهد انرژی و انگیزه شون واسه قبولی بودم بیان و خبر رتبه های خوبشون رو به هم بدن.
فقط برای منم دعا کنید از استرس دارم می پوکم !!!
(۳۰ فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱ ب.ظ)Tehran_95 نوشته شده توسط: یهو انرژیم تخلیه شد نمی دونم چرا اینجو ری شدم چکار کنم؟
یه شب با رفیقات شام برو بیرون، من هر وقت کم میارم (تقریبا آخر هر هفته !!!!) با رفیقام میرم بیرون یا میشینم فیفا میزنم!!
امتحان کن جواب میده !!