(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: (07 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)PicaKing نوشته شده توسط: دوستان برای نظریه زبان یک کتاب تست میخوام که پر از ایراد نباشه، چی رو پیشنهاد میکنید؟
لینز + کارگهی رو دارم میرم جلو، ولی کتاب تست هم میخوام که تمرینم بیشتر بشه
کتاب تست کنکور یا ۱۰۰۰ مساله فرشاد صفایی
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ashena1 نوشته شده توسط: مدرسان ۲۰۰۴ نفر نرم افزار
اگه اونا اینطورن من فک کنم خطای دیده
۲۰۰۴ نفر کل شرکت کننده ها تو مجموعه گرایش ها بوده
یعنی کل کامپیوتر + کل آیتی =۲۰۰۴ نفر
رتبه تو هر گرایش شما در بین این ۲۰۰۴ نفره
و طبیعی که مدرسان با این حجم تبلیغات و تخفیفات ۲ برابر پارسه جامعه آماری داشته باشه
برای آزمون های بعدی این آمار به بیش از سه هزار هم میرسه
من دوسال پیش پارسه بودم
اون زمان کامپیوترش ۱۱۰۰ نفر بودن
مدرسان ۱۴۰۰ نفر
الان این موازنه بهم خورده
من از خیلیها پرسیدم . جامعه آماری مدرسان شریف کلا" دروغه. یعنی یه روش تبلیغیه کثیف این موسسه است.
بیشترین جذب موسسان شریف برای کنکور آزمایشی که ۵۰ درصد تخفیف داشته همین سایت مانشته که یه جورایی زیرمجموعه مدرسان هست.
شما برید لیستها را که اعلام کرده اند از ثبت نامها ببینید. اگه همه اسامی درست باشه و اسم تقلبی توش نچپونده باشه را بشمارید.
مدرسان شریف بجز تک و توک کتابهاش بقیه اش فقط دکهای برای خالی کردن جیب داوطلبان کنکوره.
دوست من رشته برقه. گرایش قدرت.
میگه نفر اول برق ۹۳ اولش یه مصاحبه تو نت گذاشته که گفته من فلان موسسه (غیر از مدرسان)را کنکورهاش را شرکت کردم.
که هنوزم هست.
بعد یکماه رفته با مدرسان مصاحبه کرده که تو سایت مدرسانه گفته من تو مدرسان شرکت کردم.
الآن هم این گند جدید مدرسان که طراحان سوالش که اکثرا هم دانشجویان ارشد بودن را دیگه پول بهشون نمیده و سوالات سالهای قبل را بعنوان کنکور آزمایشی میده. یعنی مثلا" سی چهل تومنی که بابت هر آزمون از مردم گرفته حداکثر ۵۰۰۰ تومان خرج چاپ یه دفترچه و یه پاسخنامه و زدن یه رتبه و اجاره یه صندلی برای دو سه ساعته است . بقیه اش هم استفاده موسسه است.
واقعا" مایه تاسفه.
اما کتاب ۱۰۰۰ مسئله فرشاد صفایی یه کتاب قدیمیه و خیلی از مباحث مثل تورینگ و اینا را در موردش مسئله ای نداره. مسئله میخواین همون لینز.
اگه تستهای سالهای قبل را میخواهید کتاب نگرشی نو به نظریه زبانها که مال فرشاد صفایی هست خوبه.