(۲۵ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۶ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ)ssjj نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: خوب میشه یکی به من بگه الان از کجا شروع کنم و چه کتاب هایی بخونم؟
یعنی یکجوریایی یک برنامه از همین فردا به من بده تا روز کنکور...۶۰% هم بزنم واسم کافیه(البته بهتره بگم ۶۰ به بالا)
اول از چیزهایی شروع کنین که یا توشون ضغیف هستین یا با توجه به گرایشتون خیلی مهم هستن
اما اگه برنامه خیلی خوبی پیشنهاد شد به منم برنامه رو بدین
منظورم بیشتر روی کتاب بود دوست عزیز ... البته راهنمایی مفیدی بود
منظورم این بود یکی دقیقا لیست کتاب یا کتاب هایی که باید برم و بخرم رو بگه لطفا (البته هرچی کمتر بهتر )
دوست عزیز هیچ کس نمی تونه به شما یک لیست بده که شما با اون برید همون رو بخونید وبگید دیگه تمامه .دوست من همین جا دوستانی رو سراغ دارم که بعد از ۳ سال زحمت وتلاش شبانه روزی
و واقعا خوب خواندن تستهای داده امسال رو نتوانسته بود حتی یکی را بزند .شما در تمام تاپیکها گفتهاید که می خواهی بالای ۶۰ بزنید .و از همه حواستهاید تا برایتان نسخه( حتی تا روز کنکور بپیچند )
یک بار برگردید ونوشته های خودتان را مرور کنید و خودتان را جای خواننده این نوشتهها بگذارید.نزدیک به یک سال ونیم بچهها اینجا مطلب نوشنتد در مورد هر درس ماهها بحث شده شما چرا برای خواندن
آنها وقت نمی گدارید ونسخه دیگری می خواهید که شما را ۶۰ درصدی کند .دوست حتی اگر همه آنها را هم دقیق خواندی و به نتیجه نرسیدی آیا باز هم نوشتهها وپیشنهادات دیگران برایت مفید خواهد بود شما با صدها نظر به نتیجه نرسیدی حال چگونه می خواهی که با نظر چند نفر (آن هم کسانی که بیشترشان مثل خود شما هستند )به نتیجه برسی .شما وقتی از خواندن پیشنهاداتی که به نتیجه رسیده بودن به جایی نرسیدی حال دیگر به دنبال چه هستی .اکثر دوستانی که امسال یا سال قبل نتایج خوبی کسب کرده اند پیشنهادات خود را گفته اند .از آنها استفاده کنید .بروید در سایت بگردید.موضوعات قدیمی را دانه به دانه بخوانید تا به نتیجه برسید یک پیشنهاد خواهرانه هم به شما دارم(مطمئن باشید کم کم ۴ سال از شما بزرگترم) کمی واقع بین باشید.هدف خیلی خوب است اما هدف باید واقع گرایانه باشد.شما که رشته اتان سخت افزار است چطور داده ۹۰ را می خواهید ۶۰ بزنید وقتی استادان این رشته مثل مهندس یوسفی ادعا کرده که سطح سولات امسال واقعا سخت بوده .شما باید هدفتان برای ۱۰۰ باشد تا نهایتا۴۰ بزنید یعنی هر چه یافتید بخوانید البته علاوه برمنبعی مثل سی ال ار اس.نه اینکه بگویید با یک کتاب ۶۰ بزنید. کمی منطقی باشد وهمه نظرات دوستان موفق را بخوانید واگر به نتیجه نرسیدید آنگاه کرجعی را انتخاب کنید که بیشتر دوستان روی آن اتفاق نظر دارند .مثلا برای همین داده به خدا که دیگر فکرکنم حتی زن خانه دار همسایه ما هم می داند برای داده باید
سی ال را خواند اما باز دوستانی هستند که می گویند چه بخوانیم .بله می دانم شاید کسی تازه وارد باشد .اما باور کنید ما هم روزی تازه وارد بودیم اما باور کنید تمام مظالب را اول می خواندیم بعد نظر می دادیم .نمی دانم شاید کمی زیاده روی کردم اما خواهشا دیگر جای دیگری ننویسید که می خواهم فلان درس را ۶۰ بزنم چه کنم ؟ باور کنید که به نتیجه مطلوب نمی رسید .این راهنمایی بود برای شما امیدوارم برداشت درستی از حرفهایم داشته باشید.