(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۹ ب.ظ)bghad1 نوشته شده توسط: دوستان کسی اطلاعی از چیزایی که پرسیدم نداره؟
سلام
اول قبولیتون رو تبریک میگم دوست عزیز
دوم اینکه بنده در مورد این واحد از یکی از اساتیدم اطلاعات گرفتم که اول خواستم نگم اما خب میگم
طبق شنیده های بنده از استادم:
این واحد سیاستش اینه که به دانشجو نمره بده تا دهنش رو ببنده (البته با عرض معذرت)
سطحش از واحدهای تهران و کرج پائین تر هست
بنده دوره کارشناسیم رو تو واحد شهرقدس گذروندم! دانشجوهای اونجا به خاطر همین سیستم نمره دهی ملارد زیاد اونجا مهمان می شدن تا اینکه مدیر آموزش دانشگاه آقای نیک روان (از اساتید خیلی خوب و البته سختگیر بنده) به ستوه اومدن و اعتراض کردن و گفتن که تا حد امکان نباید به دانشجوهای دانشگاه ما اجازه مهمان شدن تو ملارد داده بشه چون اونجا الکی به دانشجوها نمره میدن!
عذر میخوام اگر باعث ناراحتی شدم! من فقط بخشی از شنیده هام رو گفتم!
موفق باشید!
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون لطف کردین که اطلاعاتتون رو در اختیارم گذاشتین
از یه جهت هایی خب خوبه که نمره بده...چون اصن زیاد مهم نیست درسایی که خودشون میدن...انقدر اطلاعات و مباحث مختلف ریخته بیرون و سر کار و این حرفا که الزامی نداره بخوان سخت گیری کنن واقعاً . این به نظرم بد نیستش...اما این که اعتبار داشته باشه دانشگاهش رو میخوام بدونم که آیا معتبر هستش یا اینکه بهتره آدم اصلاً نره سمتش!؟ ینی پسفردا ۲ سال رو سپری کردی ببینی که ای بابا تره هم خورد نمیشه برا تو که از این دانشگاه مدرک گرفتی و هیچ ارزشی براش قائل نیست! این رو می خوام بدونم...
و اینکه اساتیدش چجورین؟ شهریه به چه صورت هستش؟ راه رسیدنش تا تهران اوکی و خوبه؟ قزوین هم اگه تکمیل برداره احتمالاً چون همش حدود ۶۰ نفر کمتر آوردم میشه احتمالاً اونم قبول بشم...تهران شمال و جنوب هم باید دید که تکمیل میدن یا نه..
من خودم لیسانسم تهران جنوب بودم..
بازم ممنون از راهنماییتون و اگه چیزه دیگه ای میدونستین چه شما و چه دوستان ممنون میشم که اطلاع رسانی بفرمائین..
با تشکر مجدد