(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۰ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: (17 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: سلام و تبریک به همه من که خیلی دلم میخواست علوم تحقیقات قبول شم ولیمن رتبم ۲۰۴ بود و اخرین نفر ۲۰۲!!! حالا کرج قبول شدم به نظرتون دانشگاهش خوبه؟ از لحاظ علمی چطوره!؟
سلام
تبریک میگم
خب چرا تو تکمیل ظرفیت شرکت نمی کنید؟
با دو تا فاصله فکر کنم احتمال قبولیتون زیاد باشه
ضمنا واحد کرج هم واحد خوبی هست و اساتید سختگیری هم داره
مدیرگروهش هم اگر اشتباه نکنم دکتر خلیلیان هستن (تو نرم افزار)
تکمیل ظرفیت چجوریه سیستمش؟ یعنی اصولا چه تاریخی میزنه و تکلیف این قبولی چطور میشه اگه نرم ثبت نام و منتظر تکمیل ظرفیت بشم!؟
همین سوال رو از معاونت سنجش و پذیرش پرسیدم فعلا منتظرم جواب بدن
(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ق.ظ)escalibo نوشته شده توسط: سلام دوستان
من نرم افزار لاهیجان قبول شدم ، اما زده نیمه دوم .
الان زمان ثبت نام من کی هست ؟
من دوست داشتم برم لاهیییجان نشددد
(( کسی نیست جا به جا کنیم دانشگاهو ؟ :دی
اگه ورودی بهمن هستی همون موقع باید واسه ثبت نام تشریف ببری . ۰۱۳ - ۴۲۲۲۹۰۷۵ و ۴۲۲۲۹۰۸۱ این شماره های دانشگاه لاهیجانه من کارشناسی رو اونجا بودم امیدوارم تکمیل ظرفیت لذارن بیام اونجا هم کلاسی شیم :دی
(۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ق.ظ)escalibo نوشته شده توسط: (18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: (18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ق.ظ)سیدرضا بازیار نوشته شده توسط: یه سوال برام پیش اومده
من تا حالا کنکور ارشد ندادم
اما خیلی کنجکاو یودم کارنامه ها رو ببینم و الآن دارم میبینم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این کار نامه در کشور اول شده؟ شرکت کنندگان چند نفر بودن؟ فقط ۲۵۵ نفر قبول میشدن؟؟؟
سلام
در کشور اول نشده، بین دانشجوهای رشته خودش در اون دانشگاهی که انتخاب کرده نفر اول شده.که تعدادشون هم ۲۵۵ نفر بوده. ممکنه ۱۰۰۰ نفر شرکت کرده باشند، ولی دانشگاه ۲۵۵ نفر در اون رشته رو نیاز داشته، پس ۲۵۵ نفر اول رو انتخاب کرده/
۲۵۵ نفر تو یه رشته زیاد نیست ؟ الان لاهیجان زده ۵۴۰ نفر یعنی تو نرم افزار فقط؟
نخیر اینطوری محاسبه نمیشه :دی هر واحدی فقط اجازه پذیرش ۱۵ نفر رو داره