انشااله که موفق باشی دوست عزیز. لیست درس ها و ضریبهارو که خیلی راحت میتونی از سایت سنجش دانلود کنی.
برای ارشد اگه واقعا از رشته ات راضی هستی و میخوای ادامه بدی، بنظر منکه الان زمان خیلی خوبی هست! شما بدون هیچ استرسی می تونی درسهاو منابع رو (حالا نه بصورت کامل، درحد آشنایی و اینکه بدونی چی گفتن)بخونی.
پیشنهادم بهت اینه که در طی ترمها، هر درس رو که برمیداری سعی کنی تا حداقل منابع یا کتاب کنکورهارو که توی مانشت هم زیاد دربارشون گفته شده مطالعه کنی. اینطوری هم خودت بهتر تشخیص میدی که چه کتاب کنکوری بهتره و باهاش راحتی، و هم در طی تحصیل حتما موفق تر خواهی بود... در طول تابستون بین ترمها هم میتونی دوباره درسهارو مرور کنی و حتی مطالبی که فرصت نشده تو کلاس مطرح بشه رو هم بخونی.
یه پیشنهاد دیگه اینکه اصلا به همکلاسها و حتی استادها(اونایی که فقط تو ذوق دانشجو میزننو اعتقاد دارن اصلا دانشگاه اومدن بیخوده!!) کاری نداشته باشی. منم اوایل کارشناسی همین کارهارو می خواستم انجام بدم.حالا کم کاری خودمو قبول دارم اما بودن بین دوستان و همکلاسهایی که درس خوندن رو سرسری می گیرن و گاهی وقتا بابت سوال پرسیدن و نمره خوبت محکومت می کنن!! واقعا انرژی و وقت و انگیزه آدمو میگیره... اینو خودم تجربه کردم.
انشااله که توی محیط خوبی پا بذاری، اما بهرحال بنظر من تنها بودن توی این ۷-۸ ترم بهتر از بودن با کسایی که نه تلاش میکنن و نه دوست دارن تلاش کنی!
پس در انتخاب دوستات هم دقت بیشتری داشته باش...موفق باشی