(۲۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)sout777 نوشته شده توسط: سلام
دوستان تقریبا از اهمیت نقش مقاله ای اس ای توی مصاحبه ی دکتری آکاه هستن!
من روی یه موضوع خاص( بماند چی!) داشتم سعی می کردم مقاله بنویسم، همه ی مقالات توی اون زمینه ۹۷ درصد و ۹۸ درصد و ... جواب گرفته بودن، اما پیاده سازی ها و شبیه سازی های من فوقش می شد ۳۰ درصد!!!
اصلا من بی سواد، من ضعیف! اکسل که دیگه اشتباه نمی کنه؟ من با اکسل حتی به استاد هم ثابت کردم این دیتا ستی که ما داریم فوق ۴۰ درصد هم جواب بده ولی این مقالات ۹۸ درصدی یکم مشکوکن!!!
غریبه که نیست! همه دانشجوییم! حالا دو تا سوال ولی خداییش صادقانه جواب بدید:
۱- جالبه که وقتی به صاحبان این مقالات ایمیل می زنی که پیاده سازیت رو بده من تا مثلا با روش خودم مقایسه کنم، تقریبا ۹۹ درصدشون زیر آبی می رن و از دادن پیاده سازی هاشون امتناع می کنن!!! چرا؟
۲- من مقاله ی خودم رو هم که می خونم بعضی اوقات نمی فهمم! چجوریه که بعضی ها توی مقالشون میان و روش ها ی مثلا ۵ تا مقاله ی دیگه رو هم ادعا می کنن پیاده سازی کردن و با ماله خودشون مقایسه کردن؟ در حالی که توی مقاله ی مورد ادعا فقط یه سری کلیات آمده و با دونستون اون نمیشه دوباره کامل پیاده سازی کرد!
بله این موضوعات وجود داره و یکی از راه های جلوگیری از اون این است که مقاله هایی که میخواین مطالعه کنین(یا با کارتون مقایسه کنین) از ژورنال های معتبر (و ترجیحا دانشگاه های معتبر) باشه.
اما این ادعای شما ادعای سنگینی هست و گفتنش به این شکل خیلی قشنگ نیست. اگر شما میگین که بالای ۴۰ درصد ابدا ممکن نیست خب اثبات کنید و در قالب یه مقاله منتشرش کنین.اون وقت اون ها هم رسوا میشن برای شما هم یه اعتباری در دنیای علم فراهم میشه.
یکی از دلایلی که خیلی ها پیاده سازیاشون رو نمیدن اینه که کدشون برای پابلیک شدن آماده نیست. محقق یه کد کثیفی زده و صرفا خواسته ریزالت بگیره و دلش نمیخواد اون کد دست به دست بشه