زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۵:۰۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام دوستان
ممنون میشم اگه کسی بتونه تو این مشکل راهنماییم کنه
من ubunto 10.4 رو روی لپ تاپم که مدلش k42jc هست نصب کردم اما درایورش disable میزنه نمی دونم چیکار کنم درایورشم ندیدم که دانلود کنم
گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۲۰/۵+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۱ رتبه: ۳۳۳۵
RE: مشکل در اتصال به اینترنت در ubunto
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)naziye نوشته شده توسط: سلام دوستان
ممنون میشم اگه کسی بتونه تو این مشکل راهنماییم کنه
من ubunto 10.4 رو روی لپ تاپم که مدلش k42jc هست نصب کردم اما درایورش disable میزنه نمی دونم چیکار کنم درایورشم ندیدم که دانلود کنم
از ماشین مجازی (مثل vmware) استفاده میکنید یا اون رو مستقیما روی HDD نصب کردین؟
گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۲۰/۵+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۱ رتبه: ۳۳۳۵
RE: مشکل در اتصال به اینترنت در ubunto
(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ب.ظ)naziye نوشته شده توسط: هم روی vmware و هم مستقیما روی hdd
ولی مودم من wireless نداره ها می خام با مودمم که با سیم بهش وصلم وصل بشه ولی نمیشه
خوب اگه از vmware بخواین استفاده کنین، کافیه موقع ساختن ماشین مجازی، حالت سبکه رو روی NAT بذارین تا بتونه از اتصال شبکه ویندوزتون استفاده کنه
مدل سخت افزار وایرلستون رو چک کنید و دنبال درایورش بگردید احتمالا broadcom باشه مثلا برای من اسم پکیچ *-b43 هستش
ورژنتون قدمیه یادمه من اون موقع که ورژن ۹ و ۱۰ رو نصب میکردم هرچی گشتم نتونستم درایور وایرلسش رو پیدا کنم. تنها راه حلی که بود قبل از نصب یه قسمت داشت خودش درایور ها رو نصب میکرد اون مشکل من رو حل کرد . ولی اگه نصب میکردید و بعدا میخواستید با همون قسمت درایور ها رو نصب کنید پیکج ها رو پیدا نمیکرد