(۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ق.ظ)captain نوشته شده توسط: اینکه گفتین ارشد کامپیوتر با عمران چقدر با هم فرق دارند باید بگم تو کنکور به جز زبان عمومی همه درساشون با هم متفاوته و تو درسای ارشد هم که هیچی!
اما این که بین کنکور ارشد و کنکور کارشناسی موندید پیشنهاد من کنکور ارشده (ولی خب هرکی یه نظری داره).می تونید از کلاسهای کنکور هم استفاده کنید. کتاب خوب هم تو این زمینه کم نیست، کتاب های سری عمران واقعا محشره ، اینو از اونجایی میگم که یه زمانی (تقریبا از سال سوم) من هم عشق عمران بودم و آینده ام رو فقط تو عمران می دیدم به همین خاطر بعد از کلی مشاوره و تحقیق تصمیم گرفتم ارشد رو عمران شرکت کنم، تابستون بعد سال سوم بود که با کتابای پایه شروع کردم و با اینکه کلا با کامپیوتر فرق داشت ولی پیشرفتم بد نبود. البته من بعد ها بنا به دلایلی تصمیم گرفتم همین کامپیوتر رو ادامه بدم ، ولی خب ارشد عمران زیاد هم سخت نیست . فقط قبلش زیاد تحقیق کن و اگه به کلاس های خوب دسترسی داری حتما بعضی از دروس مهمشون رو که تو دروس دیگه تاثیر دارن رو برو کلاس.
و من الله توفیق
مرسی دوست عزیز از توضحیتون.
من منظورم از اشتراک این بود که آیا فیلد پژوهشی وجود داره در ارشد کامپیوتر که با عمران اشتراکی داشته باشه . الان مثلا شاید تو ارشد کامپیوتر فیلد های پژوهشی مشترک با مهندسی برق پزشکی ادبیات هوافضا و ... وجود داشته باشه . من منظورم اینهاس.
بعدش اینکه ایا فکر کردین درآینده در این رشته شاید به مشکل برمی خورین که نظرتون عوض شد ؟
بعضی جاها دیدم که میگن وقتی میخوای وارد بازار کار بشی به مشکل بر می خوری .