(۲۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام
ببخشید دیر اومدم...
راسپینای عزیز اصلن با برنامت موافق نیستم
باید همه درسهارو موازی پیش ببری
اگه تو درسی مشکل داری یا درسی واست سخته یا درسی پیش نیاز بقیه هست باید قبل از همه و هرچه زودتر اونو یه دور کامل بخونی
بعد از خوندن این قبیل درسها میری سراغ برنامه اصلی
تو برنامه اصلی باید باید باید همه درسهارو حتی اونایی ک قبل ازین یه دور خوندی، باهم موازی پیش ببری
اگه موازی جلو نری وقفه ای ک بین درسهات میوفته باعث میشه فراموششون کنی و شک نکن ک این اتفاق میوفته
حتمن حتمن آزمون شرکت کن... آزمون بهت برنامه میده و کمکت میکنه ک موازی پیش بری
شاید لازم باشه کارتو کنار بذاری چون رشته ای که میخای شرکت کنی حجم درساش زیاده و تمرکز زیادی لازم داره به علاوه این که وقتی همزمان هم بخای وب نویسی کنی هم انرژیتو واسه درس بذاری هر دو کارت بی کیفیت انجام میشه
ببین باید برای چند ماه هم ک شده تمام ذهن و تواناییت رو فقط و فقط روی درس بذاری تا انشالا نتیجه بگیری
.......
فک میکنم جواب سوالت رو دادم
باید الان درس یا درسهایی رو شروع کنی که برات مشکل هستن یا فک میکنی ضعیفی یا پیش نیاز هستن
این درسهارو شناسایی میکنی و هرچه زودتر جدی شروع میکنی و اونارو برای خودت جا میندازی
وقتی تموم شدن برنامه اصلیتو ک شامل موازی خوندن همه همه درسها هست شروع میکنی
سوالی داشتی در خدمتم
ممنون از راهنمایی اتون
حتما توی برنامه ریزی جدیدم تجدید نظراساسی می کنم ولی درس ها را کم کم اضافه می کنم
چون با شناختی که از خودم دارم می دونم نمی تودنم یه دفعه ۷-۸ تا درس با هم بخونم و البته منطقی هم نیست
در مور کارهم حداکثر تا اوایل مهر نمیتونم کارم را رها کنم فقط این دوماه را پروژه میگیرم و توی مهرماه حتما یه مرخصی ۴-۵ ماهه میگیرم که امیدوارم اونقدر کنکور را خوب بدم که بتونم روی کارتوی شهری که ارشدخواهم خوند سرمایه گذاری کنم (ان شالله)
(۲۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ب.ظ)captain نوشته شده توسط: والا ما هم که کنکور دادیم پایمون زیاد خوب نبود،پارسال که اصلا برا کنکور نخونده بودم و با معلومات خودم رفتم سر جلسه و سعی کردم تا هر چیزی رو که بلدم بزنم، رتبه ام شد یه چیزی در حدود ۹۰۰۰ ، از مهر هم شروع کردم برا خوندن با حدودا روزی هفت هشت ساعت.
اینو گفتم که بدونید پایه ی قوی درسته مهمه ولی مهمتر از اون خود شمایید ، اگه از الان شروع کنید به یاری خداوند حتما موفق میشید، البته به شرطی که قبل از همه خودتون به این باور برسید که می تونید.
قبل از برنامه ریزی به این باور نرسیده بودم ولی هرچی جلوتر میرم انگار مسیر برام هموار تر میشه و درهای امید بیشتری به روم باز میشه.
ممنون از راهنمایی اتون