(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: (09 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (09 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سپاسگذارم از پاسخ گویی دوستان.
بله دقیقا درست می فرمایید ولی من متاسفانه مشکلم همین انتخاب موضوع هست. اصلا نمی دونم از کجا باید شروع کنم چون اولین کارم هست و وقت زیادی هم ندارم و می خوام مقاله بنویسم. خب مشکل این هم هست آدم ممکنه علاقه داشته باشه ولی نتونه اون چیزی رو که می خاد پیاده سازی کنه!
من توی گرافیک پیشرفته فعالیت دارم ولی نمی دونم باید دنبال چی بگردم! : (
ببینین هر کاری روش خاص خودشو داره. شما برای این که مقاله بدین اول باید یه مقدار مقاله بخونین ببینین علم توی جه مسیر هایی داره میره بعد از این مقالات یه حوزه خاص تر رو انتخاب کنید و توی اون حوزه دقیق جست و جو کنید و مطالعه کنید ببینین چه کارایی شده بعد باید فکر کنین شما میتونین چه کار کنید.یه الگوریتم ارائه بدین و در نهایت ارزیابیش کنین و ببینین نسبت به روش های مشابه چه نقاط ضعف و قدرتی داره.
اگر در زمینه شبکه های اطلاعاتی و اجتماعی علاقه دارین کار کنین یه مساله بسیار خوب تعریف شده میشناسم ک اگر تا ۴ ماه دیگه بتونین جمعش کنین و نتیجه خوبی بدین یه جایزه ۵ تا ۱۰ هزار دلاری هم میتونین بگیرین .البته صرف نظر از جایزه که گرفتنش بین این همه محقق در دنیا ساده نیست اگر خوب کار کنین میتونین به مقاله تبدیلش کنید
سپاسگذارم از لطف و پاسخ گویی شما.
* خب حالا یک سوال پیش می یاد : این همه پژوهشگر که سالیانه در ایران در همه این کنفرانس ها شرکت می کنند و فرضا ما مقالاتشون رو در سیویلیکا می بینیم، همه اینها این تحقیقات و پژوهش هاشون منحصر به فرد و دستاورد خودشون هست آیا؟ یعنی منظورم این هست که فرضا یک موضوع رو پیدا کردند و الگوریتمی رو بیان کردند و بقیه مسائل و ... در کل تکراری هم نیست؟
عذر می خوام منظور شما از " شبکه های اطلاعاتی و اجتماعی " چی هست؟ منظور همون network هست. میشه یک ذره با جزئیات بیشتر بیان کنید؟ همچنین ممنون میشم موضوع رو هم بفرمایید تا ببینم در حوزه اطلاعاتی بنده هست یا خیر؟
راستش من صبح تا حالا رفتم سراغ داده کاوی که بررسی کنم و ببینم می تونم موضوعی رو پیدا کنم یا فرضا به همون علایقم که انیمیشن و ۳ بعدی هست ربطش بدم. شما در این مورد چیزی به نظرتون نمی رسه؟
با تشکر.
ببینین بستگی داره مقالتون بخواد کجا منتشر بشه اگر بخواین توی کنفرانس هایی که توی میدان انقلاب یه مبلغی ازتون میگیرن براتون مقاله می نویسن و میفرستن چاپ بشه خیر شما اصلا نیاز به نو آوری هم ندارین یه چند تا عکس میگیرین روشون یه سری فیلتر رو ترکیب می کنین میزنین. یه بالا گذر و پایین گذر! خب حالا یه پایین گذر و بالاگذر! حالا مقایسه می کنیم
سیویلیکا هم خیلی از مقاله هاش هیچ ارزشی نداره.
اما اگر میخواین در کنفرانس ها و مجلات معتبر مقاله داشته باشین باید کارتون original باشه یعنی نتیجه تلاش خودتون باشه و قبلا تکرار نشده باشه.
بله .برای اطلاعات بیشتر میتونین در مورد information network mining جست و جو کنید .خوب بخونید اگر علاقه داشتین به دلایلی بهتره موضوع را در پیام خصوصی باهاتون مطرح کنم.
در مورد انیمشین و گرافیک هیچ اطلاعاتی ندارم متاسفانه.