(۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ)-Ali- نوشته شده توسط: پروپوزاننویسی به جای پروپوزالنویسی
حال قضاوت در مورد اعتبار پایاننامهای که قرار است توسط چنین فردی نوشته شود چندان سخت نیست اما سؤال این است که چنین پایاننامهای چگونه از فیلتر جلسات دفاع و اساتید داور میگذرد و در کتابخانههای دانشگاهها بایگانی میشود.
این نکته خیلی مهمه که واقعا چه طور همچین چیزی امکان داره .. به نظرم
۱) یا کار اون شخصی که سفارش تهیه انجام پایان نامه رو گرفته خیلی درست بوده و اگه من جای وزارت علوم بودم می رفتم از سطح پاساژهای انقلاب با کلی حلوا حلوا کردن جمعشون می کردم و با این کارم(آقای وزیر علوم) به پیشرفت و رشد مملکتم کمک میکردم ......... که خیلیییییییی بعیییده
۲) یا اون اساتید دانشگاهی که تو جلسات دفاعیه میشینه . خودش هم مدرکشو از همین بقال های علمی گرفته که این یکییییییییییییییی خیلی محتمل تره ...
البته یادمه یه سایتی بود( نرم افزار) که ۲تا دانشجو نوشته بودن... کارش این بود که اسم خودتو چندتا از مشخصات خودتو که برا یه مقاله لازمه وارد میکردی . بعد اون نرم افزار به طور تصادفی یه مطلبی رو از سر هم کردن چند موضوع اونم تصادفی .. یه عنوان خروجی تولید میکرد به شما میداد.... تا اینجاش که چندان اتفاقی نیوفته..ولی موضوع زمانی جالب شد که یکی از این مقالهها توسط IEEE پذیرفته میشه
)
خود دانید...........