(۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: هرچی ریاضی بیشتر بلد باشین بهتر
ضروری تر هاش آمار و احتمال و جبر خطیه.در مراحل بعد ریاضیات ۱ و ۲ دانشگاه رو اگر خوب بلد نیستین تقویت کنین.اگر به این ها مسلط شدین میتونین درسای پیشرفته تری مثل فرآیند تصادفی ، بهینه سازی محدب ، یادگیری ماشین رو کار کنید که برای همشون در اینترنت فیلم هست.
وقتی اومدین دانشگاه فیلدتون مشخص شد وارد فیلد خاصی مثل پردازش تصویر و ... میشید توصیه من اینه فعلا پایه ریاضیتون رو قوی کنین که اذیت نشید.
البته در مورد این "اذیت نشید" بحث مفصلی هست که الان نمیخوام واردش بشم ممکنه شما هیچکدوم اینا رو هم به شکل خیلی قدرتمند کار نکنین و تهش با معدل ۱۹! فارغ التحصیل بشین..بگذریم
منظورتون از جبرخطی دقیقا چی هست؟
همون جبر خطی و ماتریس هست مثلا کتاب جبرخظی هافمن
تعجب کردم چون این درس رو فکر نمیکنم مهندسی در لیسانس داشته باشه و فقط ما که علومیم داریم و تازه ما مبانی و عددیش رو داریم خود حبرخطی رو فقط ریاضی ها دارند
ایا نیاز به تسلط روی برنامه نویسی هم هست؟ مثلا یه پروژه یا چیزی رو بخوایم پیاده سازی کنیم
من خودم جبر خطی گیلبرت استرنگ رو مطالعه کردم که فیلم کلاس های strang توی MIT هم توی اینترنت هست.هسته مطالبی که باید بلد باشید مقدار ویژه و بردار ویژه و دترمینان و Positive definite ماتریس ها و ... هست.
بلی باید تسلط روی برنامه نویسی داشته باشین قطعا اما چون من مخاطبم بچه های مهندسی بود بیشتر که قطعا توی برنامه نویسی مسلط هستن تاکید نکردم
(۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ق.ظ)srahimi نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: در مورد این "اذیت نشید" بحث مفصلی هست که الان نمیخوام واردش بشم ممکنه شما هیچکدوم اینا رو هم به شکل خیلی قدرتمند کار نکنین و تهش با معدل ۱۹! فارغ التحصیل بشین..بگذریم
این گفته شما معادل همان اصطلاح معروف "تا لب چشمه بردن و تشنه برگرداندن" نمی باشد عااااایا؟
شرمنده
ببینین منظورم این بود خیلی از این مباحث ریاضیاتی رو خود اساتید هم بلد نیستن در نتیجه توی تمرین ها و میانترم و پایان ترم ها سعی می کنن تا میتونن از ریاضیات چشم پوشی کنن و طبیعتا شما بدون این که نیاز داشته باشید این مباحث رو واقعا عمیق بشین میتونین درساتون رو بگذرونید.
اما اگر بخواین یه روزی یه مقاله بنویسین اون وقت میفهمین که این پایه ها و
درک قدرتمند اون ها چقدر مهم بوده.
توی مقطع ارشد سعی کنید فراتر از استاد و اون چیزی که ازتون میخواد باشین
(۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ)Imankhani نوشته شده توسط: بقیه دوستان هم نظر بدن لطفا. ۲۰۰ بازدید کننده و ۴ تا پاسخ!!!
غیر اینا چیزی نمیخواد لابد. البته اونموقع می مونه موضوعاتی که بخوایم روش کار کنیم. مثلا همین بینایی و یادگیری ماشین و پردازش تصویر و صوت و ویدئو و خیلی موضوعات دیگه ای که دوستان بهتر میدونن. علاقمندی ها رو زودتر متوجه شیم بهتره و اینکه روش تا حدی کار بشه تو این سه ماه باقیمونده که آشنایی صورت گرفته باشه نه صرفا به خاطر اسمش بریم سمتش. اگه بشه در این مورد هم راهنمایی شه خیلی خوبه. پیشاپیش سپاسگذار میشیم
بلی به نظر من هم سعی کنید یه مقداری تحقیق کنید به چی ها علاقه دارین. یه بحثی هم هست خیلی وقتا ما روی یه موضوعاتی بایاس میشیم توصیه من اینه سعی کنید تا میتونید ذهنتون رو از این موضوع خالی کنین.مثلا من خیلی از دوستام قدیما میپرسیدم به چی علاقه دارین میگفتن پردازش تصویر در صورتی که ایده ای نداشتن که چیا نیاز داره و اینا.
فرض کنید به هیچ موضوعی علاقه ندارین به ترتیب موضوعات رو بررسی کنید در موردشون بخونید یه سری مقاله در مورد هر موضوع نگاه کنید (که تم ریاضی که نیاز داره رو ببینین و فکر کنین براتون جالب هست یا نه)