(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ق.ظ)RinoOo نوشته شده توسط: (27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: من نمیدونم چرا یجور صحبت میشه که انگار علوم کامپیوتر برنامه نویسی بلد نیست. فکر نکنم تفاوت مهندسی ها با علوم کامپیوتری ها اونقدر چشمگیر باشه که این تصور رو ایجاد کنه. تا اونجایی که من متوجه شدم شاید فقط یک درس "شی گرایی" رو مهندسی ها در زمینه برنامه نویسی اضافه تر داشته باشن که اطلاعی ندارم جزء اختیاری هاست یا اجباری که همینم کسی که برنامه نویس باشه تو همون برنامه نویسی بهش میرسه (اگر من برداشت اشتباهی از این درس نکرده باشم).
در هر حال علوم کامپیوتر جماعت رو از برنامه نویسی نترسونید
نه سو تفاهم نشه مگر اون ور بحث به این معناست که بچه های مهندسی کامپیوتر ریاضی بلد نیستن؟
به هر حال بحث قوت و ضعفه بچه های مهندسی توی بیشتر درساشون تمرینای عملی برنامه نویسی داشتن و شاید تا حدی بیشتر کار کرده باشن.البته این هم وابسته به دانشگاه محل تحصیل و خود فرده و نمیشه اصل کلی داد
البته من رشتم ریاضیه و سیستم عامل و معماری کامپیوتر و مدار الکتریکی رو نخوندم، از بین اینا کدوم رو باید بخونم؟!
هیچکدوم.کلا شما نسبت به بچه های مهندسی کامپیوتر با اختلاف ایده آل تر هستین الان.فقط تقویت برنامه نویسی + معرفی درسای ریاضی پیشرفته تر که در پست های قبل گفتم + تحقیق در مورد فیلد ها