(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ)balghoor نوشته شده توسط: حالا خوبه بهت منفی بدم؟!!
۳ تا نامه ( من و mojoit و اون کاربری که ازش خواهش کردم نامه بده ولی نداد!!) تو بحث ها ثبت شده! من اگر امتحان نداشتم خودم مرتب میکردم...
اما اگر شما زحمتی نیست براتون این موضوع نامه رو جمع کنید که پرینت بگیریم امروز.
حالا یا شما یا mojoit
ممنون
هر جور دوست داری
اون متن های اولی که یه جورایی کلا رشد و و فقط mojoit موند من با اجازه mojoit یه مقدار دست تو نامشون بردم و در زیر منتشر میکنم نظرتون را بگید
.
.
.
بسمه تعالی
وزیر محترم وزارت علوم
جناب آقای.....
با سلام و خسته نباشید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
به اطلاع می رساند در آزمون تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۴ طی انتشار دفترچه آزمون در آبان ماه ۱۳۹۳ دو گرایش شبکه های کامپیوتری و رایانش امن از مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات(۱۲۷۶) حذف و به مجموعه مهندسی کامپیوتر(۱۲۷۷) اضافه شد و بعد از آن طی انتشار اطلاعیه ای مجددا به مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات بازگشت. اما تاکنون برای آزمون تحصیلات تکمیلی سال ۹۵، اطلاعات دقیقی در دسترس داوطلبان این رشته نیست.
در راستای این موضوع، جمعی از داوطلبان بر آن شدیم تا درخواست خود را مبنی بر بازگرداندن گرایش های شبکه کامپیوتری و رایانش امن به مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات به دلایل زیر اعلام کنیم:
- از آنجایی که کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ مختص فارغ التحصیلان ورودی های سال ۱۳۹۱ و قبل از آن است، و با توجه به اینکه تغییر گرایش آی تی به مجموعه کامپیوتر در مقطع کارشناسی برای ورودی های سال ۱۳۹۲ اعمال گردید، لذا امری طبیعی است که این تغییرات در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۱۳۹۶ و بعد از آن اعمال گردد.
- با اعمال این تغییرات در کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵، دانشجویان علاوه بر ۱۱ درس اعلام شده(زبان ، آمار و احتمالات، ساختمان های گسسته، ساختمان داده ها، نظریه زبان ها و ماشین ها، مدارهای منطقی، معماری کامپیوتر، سیستم عامل، شبکه های کامپیوتری، پایگاه داده ها و طراحی الگوریتم) ملزم به خواندن ۳ درس جدید (ریاضیات مهندسی ، انتقال داده و محاسبات عددی) خواهند شد،با توجه با اینکه دروس مد نظر جدید در برنامه درسی رشته آی تی وجود نداره برای داوطلبان مشکله که دروسی که هیچ دیدگاهی نسبت بهش ندارن رو برای کنکور مطالعه کنن.
- دروس مرتبط با این گرایش ها در رشته آی تی تدریس میشه نه در رشته کامپیوتر
-
-
لذا خواهشمندیم این امر تا پایان تیر ماه بررسی و نتیجه ی آن در قالب اطلاعیه ای از طریق سازمان سنجش کشور منتشر گردد.
با تشکر