(۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۲ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: آقا من یه سوال دارم شما علاقه اتون بالاخره به امنیته با تجارت؟!!!! به خاطر این که صرفا پارسال رتبه خوب نیاوردین گرایشتون رو تغییر ندین. منم با نظر دوستان موافقم هر رشته ای کاربرد خودش رو داره. اینطور که من شنیدم رشته تجارت بیشتر پروتکل های تجاری رو مد نظر قرار می ده . که این خودش خیلی عالیه
من هدفم شبکه بود ۲۲۴ شدم ولی با دوباره خوندش دیگه قبول شدنش خیلی خیلی سخت میشه با وردش به کامپیوتر بخاطر درس های مثل ریاضی مهندسی و مدار و معماری و آمار و محاسلات و.. واسه همین میخام باز واسه تجارت بخونم ولی ..
دوستان عزیز هدف از این تاپیک فقط بدست آوردن اطلاعات از آینده کاری و وضعیت گرایش تجارت و فناوری اطلاعات است . حرف حقیقت هم بیخیال ایشون زیاد در مورد چیزی که تخصص ندارن صحبت میکنن و فکر میکنن خدای همه چی هستن ...(البته به جای خودشون قابل احترام هستن مثلا در OS همین بس )
من فقط میخوام بفهمم آیا این رشته مدیریته و بازار کاراش نامبهمه و کاری واسش نیست آینده طبق حرف دوستان که توی دانشگاه مشغول تحصیل در این گرایش هستن میگن اساتید ما دکترا صنایع و مدیریت هستن به جز چند تا درس خاص و درسامون حالت حفظی میدیریت سازمانی داره و این اصلا جالب نیست و رشته رو از حالت فنی مهندسی و اصلا کامپیتر خارج میکنه میگن به نوعی بیزینسه فقط این گرایش..
متاسفانه من با اساتیدی که درس تجارت هم میدن امروز رفتم دانشگاه خودمون آزد قزوین صحیت کردنم بخدا نمیتونستن یه تعریف درستی از آینده کاری و شغلی این رشته و مهارتهایی که فرد تحصیل کرده در این رشته بدست میاره و اریه بدن خودم هر چی بیشتر جویا میشم به حقایق بالا که گفتم دست پیدا میکنم
دوستان همش میگن علاقه و هدف من علاقه دارم به درس ولی به شرط اینکه بالاخره منم به یه شغلی جایگاهی برسونه وقتی اینقدر راجعبش میگن فلانه فساره و ... واقعا آدم مردد میشه که مبادا فردا روز بخونه و ببینه این حرفاست و کاری واسش نیست بالاخره علاوه به هدف و علاقه آدم نیاز به تضمین شغلی داره دیگه