(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: سلام ممنون بابتم صاحبه اتون.وتبریک رتبه اتون
شما گفتید که سه تاکتاب ریاضی را خوندید و درصد ریاضی اتون سفیدبود
من تقریبا پایه ریاضی ام صفر هست و محاسبات عددی را هم دانشگاه پاس نکردم
به نظرتون همین ابتدای کار بیام و ریاضی را حذف کنم و به جاش روی زبان سرمایه گذاری کنم
البته صفر بودن پایه ملاک نیست . کنار گذاشتن ریاضی فقط در صورتی خوبه که وقت کم باشه، نه از الان که فاصله زیادی تا کنکور داریم. شما بهتره یک درس یا بیشتر از دروس ریاضی رو انتخاب کنید و همونا رو بخونید. اگه تا آخر تابستون دیدید که واقعا نمی تونید درسا رو پیش ببرید یا تست های سال های پیش رو نمی تونید بزنید بهتره دیگه ریاضی رو کنار بگذارید، ولی اگه حتی کورسوی امیدی هم بود ادامه بدید. یه نکته مهم دیگه که در مورد گسسته است اینه که این درس خیلی مهمه و برای فهم خیلی از دروس دیگه مثل منطقی ، ساختمان و الگوریتم(بحث گراف ها و مسیر یابی) کاربرد داره ، پس این درس رو گرچه سوالاتش رو نتونید جواب بدید ، حتما بخونید.
اما در مورد ریاضی خودم، من گسسته و محاسبات رو از روی پوران به طور کامل خوندم و آمار رو از روی ۹۰ درصد پارسه فقط دو تا فصل اولش رو خوندم، که با این اوصاف ریاضی سالهای پیش رو حداقل ۲۰-۲۵ درصد میزدم که سر جلسه نتونستم.
در کل درسته ریاضی ضریبش پایینه ولی چون بیشتر داوطلبا نمیزنن ، تاثیر زیادی تو رتبه و تراز داره.