با سلام خدمت دوستان گرامی
همونطور که میدونید دوستان سال آخر امسال کارشون خیلی سخت هست!
هم باید امتحانای دانشگاه و کارشناسی رو بخونن و با معدل بالا قبول بشن! و هم برای ارشد بخونن که بتونن موفق بشن.
من از دیشب انشالله برنامه ریزی کردم که بتونم تا حدودی این دو مرحله ی زندگی رو به نحو احسن پشت سر بگذارم.
این که میگم از دیشب ؛ بخاطر اینه که تا دیروز تکلیفمون مشخص نبود جزو کدوم گروه هستیم! ( بی خانمان بود رشتمون!
) و منم تا دیروز داشتم یکسری منابع پیدا میکردم برای خوندن! / و همچنین امتحانات خرداااااااد شروع شده باید برای اون هم یک ذره وقت بذارم
الان هم با کمک دوستان عزیز و زحمت کشی که در این انجمن هستند؛ تونستم منابعم رو تکمیل کنم. حالا میخوام هر روزی که دارم درسی رو میخونم رو در اینجا اعلام کنم و اساتید بزرگوار هم اگر فرصت کردند نقاط ضعف و قدرت ما رو بهمون بگن!
به این صورت که بنده لینک اون منابعی که دارم میخونم رو در اینجا قرار میدم + یکسری توضیحات اگر لازم شد؛ دوستان ارشدی و دکتری هم مشاوره بهمون بدن.
با تشکر
دیشب قسمت اول و مقدمه ی درس معماری کامپیوتر استاد مازیار گودرزی ( استاد دانشگاه شریف ) رو تموم کردم. بحث مهمی نداشت چون جلسه اول بود. بیشتر یاد آوری و مباحث کلی درس رو میگفتند.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امروز هم فایل صوتی جلسه ی اول زبان تخصصی از استاد مظفری ( استاد زبان پژوه ) رو گوش کردم. ( که البته این فایل رو باید ۲ بار گوش بدم چون یکسری نکات جالبی رو فرمودند )
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/url]
حال از دوستان محترم میخوام اگر نکته ای به ذهنشون میرسه ؛ ما رو بی نصیب نگذارند.
دوستان سال آخری هم اگر تمایل دارند همینجا با هم دیگه پیش بریم!