(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط: خیلیها تمام طول زندگیشون رو در تارهایی میگذرونند که به دور خود میتنند؛ از حوالی مبدأ خود خیلی دور نمیشوند، غافل از اینکه در فضایی بینهایت قرار گرفتهاند. خداوند در وجود ما تواناییهای پنهانِ فوق العادهای قرار داده که تا دست به شکوفا کردنش نزنیم، به ابعاد اون پی نخواهیم برد.
استعداد لازم رو در شما حس کردم و براتون آرزوی موفقیت دارم!
وَ مَن یُهاجِر فی سبیل الله یَجِد فی الارضِ مُراغماً کثیراً وَ سَعَه.
توجه شما رو جلب میکنم به آیات ۹۵ تا ۱۰۰ سورهی نساء.
حالا که می خوای شروع کنی به نظر من
راهی که تقریبا خودم رفتم.)
اول سبکی که باهاش راحتی می تونی زود یاد بگیری رو مشخص بعد مصاحبه بچهای سال قبل ۹۳و۹۲و۹۱و۹۰و انشالله ۹۴ رو هم بخونید .ببینید چه چوری و با چه سبکی و با چه پایه ای شروع کردن و منابعشون چی بوده برای هردرس بعدش شروع کنید به برنامه ریزی و تعیین هدف
و تعیین نقاط قوت و ضعفتون رو تو هردرس و لازم وملزوم هر بحث که بهتر کدوم رو زودتر وکدوم رو دیرتر بخونیین.و لذاب هر درس وبحث باید چقدرزمان بزارید. صرفا مطالعه خالی به درد نمی خوره بایدهمرا با تست،تمرین و مرور مرور باشه تا خوب درک کنین.
خوب که با راه وچاه ،تعیین سبک یادگیری ،محیط نسبتا مناسب برای مطالعه، منابع مناسب هر درس و متناسب (چون شما الان دارین برای ارشد می خونین باید منابعتون هم متناسب ارشد باشه نه بیشتر ونه کمتر حالا بعد ارشد قضیه فرق می کنه...) تعیین برنامه ریزی ها که چطوریی باشه چه کوتاه مدت،بلند مدت(معمولا روزانه،هفتگی ،ماهانه و در کل دوبخش یادگیری،تسلط وجمع بندی(،امدگی ومرور تست های سال قبل)) در ۲۴ تعیین ساعت خواب مناسب وسابت وتفریح و کار وساعات مطالعه.
تعیین اینکه چطوری از کدوم درس شروع وبعدش با چه درسی ادامه بدین خیلی مهمه
نطر من تقیسم زمانه به چند بخش وپیش بردن موازی چند کتاب باهمه که خیلی مهمه چون باعث یادگیری در بروسه نسبتا طولانی به تک کتاب میشه وهم ار حالت یکنواختی و کسلی بیرون می اد.
خیلی خیلی خلاصه خلاصه گفنم شاید سبک شما یه چوری دیگه باشه یا کسی دیگه روش بهتری داشته باشه
اما بعضی لینک های مفید (قبلا مطلب زیادی رو خوندم ودانلود کردم اما متاسفانه چه بخش بخش و نمی رسم هم سرجمع کنم مجبور فقط چندتا لینک بزارم و در صورت تمایل خودتون مطالعه کنید.)
با توجه به رشته ای می خوانیین امتحان بدین و همچنین دروس
مصاحبه بچه ها
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مشاوره .برنامه ریزی برای کنکور xx
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بررسی منابع جداگانه
(به نظرم برای منابع قبل خرید اول همه منابع لازم رو مشخص باشه برای هر درس بعدش شروع خرید
مثلا کتاب تنها یه موسسه برای کنکور خوب نیست و حتی یه نویسنده خوب ممکن نیست در وتا زمینه مختلف کتابش هم خوب باشه برای هر کتاب یه یا دوتا جزوه علاوه بر جزوه استاد اون درس خودتون، یه کتاب درس ،یه کتاب تست و اموزشی در درس سعی کنین بهترین منابع باشن اما وقتی که انتخاب کردین و پیش رفتین دیگه سعی کنین عوض نکین "قبل پرواز هر چقدر می خوای شک کنیم،مردد باشیم اما وقتی که بال زدیم و رفتینم بالا اگه شک کنیم یعنی شکست چون با بال نزدن با سر می امیام پایین " همه منابع یه مبحث رو توضیح دادن اما با سبک وسیاق نگارشی مختلف اگه این منابع از نظر ما خوب فقط متن ساده دارن وما راحتر می تونیم باهشون ارتباط برقرار کنیم البته تعیین خلاصه مفید و کوتاه برای هر کتاب برای مرور)
اول تو هر مبحث جزوه خود دانشگاهمون هرچند کم باشه بعدش جزوه اساتید مطرح وبعد کتاب اگه هم مشکل داشتیم منبع اصلی وبعد از تسلط خلاصه نویسی
برنامه ریزی
برنامه ریزی وآمادگی برای کنکور( + کتاب برنامه ریزی وطالعه بعضی از مباحثش
با خوندین اینا دستون می اد چطوری وچکار کنین.
این نظر من بود.