(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: (31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ)Narges_rainbow نوشته شده توسط: (31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: اینکه شما می گید دکتر احمدی نتونستن جواب های درخو ر سوالات شما بهتون بدن به خودی خودش خیلی عجیبه... و برامی ما این ابهام رو بوجود میاره که سوالای شما دقیقاچی بوده؟؟!!!!
ایشون مسئول این گرایش هستن و بسیار هم به این حوزه آشنا هستن. و در حال حاضر استاد راهنمای ۴ نفر از بچه های ورودی پارسال هستن که توی حوزه های متنوع مالتی مدیا کار می کنند که مشخص میکنه ایشون به کارشون آشنا هستن.
اینکه شمادقیقا به کدوم اساتید ایمیل زدید و اینکه دقیقا چی سوال کردید خودش اهمیت زیادی داره.
اینم لازمه بدونید که ما در حیطه درسهای انیمیشن با اساتید شهید بهشتی کار میکردیم و کاملا در جریان هستیم که در مجموع برای تمامی کاربردهای مالتی مدیا علوم و فنون قابلیت های بالقوه بیشتری داره.
مجددا توصیه می کنم که شما اطلاعات روی سایت رو بخونید و سوالاتتون رو جزیی تر بپرسید که بتونید پاسخ مرتبط بگیرید.
یه مطلب دیگه اینکه حداقل نصف بچه های ورودی پارسال با رتبه های بهتر از رتبه شما وارد این گرایش شدن و اینکه گفته شده بود رتبه های این گرایش بالا هستند لزوما درست نیست.
من فقط درباره رشته مالتی مدیا تحقیق کردم و اینکه گفتم علوم و فنون حرفی برای گفتن نداره منظورم تو این رشته هست...صد در صد استادای خوبی هستن ولی نه تو این گرایش! خب وقتی حتی نمیدونستن این رشته چیه چطور میتونن به دانشجو کمک کنند که در اون رشته پژوهشی داشته باشه؟ (البته هنوز فارغ التحصیلی هم نداشتن و دانشجوهای این گرایش ترم دوم هستن)
البته اینا نظر شخصی منه و هر کس میتونه با تحقیق از اساتید به اطلاعات دلخواهش برسه...
سلام
شما با کدوم یکی از اساتید صحبت کردید؟
من چندرسانه ای علوم و فنون میخونم؛
درسته این گرایش اولین باری هستش که ورودی گرفته سال گذشته و ما اولین ورودی های اون هستیم ولی من از انتخابم خوشحال هستم، اگه کسی سوال خاصی در مورد علوم و فنون یا چندرسانه ای داره بپرسه.
به تمام اساتید میل زدم و همه گفتن بی خبر هستن و از دکتر احمدی سوالامو بپرسم...دکتر احمدی هم راهنماییشون اصلا مرتبط با سوالای من نبود و نتونستن کمکی به من کنند...
ولی اساتید بهشتی (قسمت پژوهشکده فضای مجازی) خیلی خوب راهنماییم کردن...دکتر طالب پور تو این زمنیه راهنمای خوبی بودن...
اینکه شما می گید دکتر احمدی نتونستن جواب های درخو ر سوالات شما بهتون بدن به خودی خودش خیلی عجیبه... و برامی ما این ابهام رو بوجود میاره که سوالای شما دقیقاچی بوده؟؟!!!!
ایشون مسئول این گرایش هستن و بسیار هم به این حوزه آشنا هستن. و در حال حاضر استاد راهنمای ۴ نفر از بچه های ورودی پارسال هستن که توی حوزه های متنوع مالتی مدیا کار می کنند که مشخص میکنه ایشون به کارشون آشنا هستن.
اینکه شمادقیقا به کدوم اساتید ایمیل زدید و اینکه دقیقا چی سوال کردید خودش اهمیت زیادی داره.
اینم لازمه بدونید که ما در حیطه درسهای انیمیشن با اساتید شهید بهشتی کار میکردیم و کاملا در جریان هستیم که در مجموع برای تمامی کاربردهای مالتی مدیا علوم و فنون قابلیت های بالقوه بیشتری داره.
مجددا توصیه می کنم که شما اطلاعات روی سایت رو بخونید و سوالاتتون رو جزیی تر بپرسید که بتونید پاسخ مرتبط بگیرید.
یه مطلب دیگه اینکه حداقل نصف بچه های ورودی پارسال با رتبه های بهتر از رتبه شما وارد این گرایش شدن و اینکه گفته شده بود رتبه های این گرایش بالا هستند لزوما درست نیست.