(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ)str93 نوشته شده توسط: تفاوت ها حتی در نوع بیان نظرات هم مشخصه (منظورم ادبیاته) . توی این فروم هم میتونید ببینید.
خوشبختانه آدم انتقاد پذیری هستم
خیلی مشتاقم تفاوت لحن شخص خودتون و لحن خود من رو در چند سطر توضیح بدید که ملتفت بشیم چند ماه تفاوت زمانی ِ به دنیا اومدن چه تاثیری روی لحن داره ؟
از اون جایی که چند ساعت بیشتر به اعلام نتایج باقی نمونده و دوستانی که توی این تاپیک هستند از جمله خودم نیاز به آرامش دارن، ترجیح میدم با شما وارد بحث مقایسه تک به تک نشم.
در مورد تفاوت نسل ها، هیچ کس منکر این تفاوت نیست ولی نمیدونم چرا عده ای به این تفاوت به دید انتقادی نگاه میکنن. دوستان دهه ۷۰ و ۶۰ ویژگی های متفاوتی دارن، کسی خدای نکرده صحبتی از اینکه کدوم بهترن نکرده که عده ای ناراحت شدن. صحبت از تفاوته. تفاوت به معنی مثبت و منفی بودن نیست که بگیم این نسل خوبن اون نسل بد. هر نسلی ویژگی های خودشو داره و هر چه جلوتر میریم انسان ها هماهنگ با زمانه تغییراتی را دارن. مثلا یه چیزی که توی تفاوت نسل ها میشه دید بحث ارجحیت دادن به حرف بزرگترهاست. نسل های قدیم مثلا ۴۰ یا ۵۰ توی دوران جوانی شان حرف بزرگترشون را بی چون و چرا قبول می کردن ولی به مرور زمان نسل های بعدی یاد گرفتن که نظر خودشون رو هم بیان کنن. که این اصلا چیز بدی نیست. در مورد نوع بیان نظرات، نسل های قدیمی تر یه جور رسمیت توی حرف زدنشون هست ولی به مرور زمان نسل های جدیدتر راحت تر نظراتشون رو بیان میکنن و کمتر به خودشون سخت میگیرن که این بازم اصلا چیز بدی نیست.