(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ)mitiltala نوشته شده توسط: بچه ها هر وخ نتیجه ها اومد، چه اطلاعاتی لازمه برا گرفتن نتیجه ؟
کارت جلسه رو نمیدونم کجا گذاشتم ولی از فرمای ثبت نامم عکس گرفتم بسه یا نه؟
شماره پروندتون روداشته باشید کافیه.
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ)str93 نوشته شده توسط: از اون جایی که چند ساعت بیشتر به اعلام نتایج باقی نمونده و دوستانی که توی این تاپیک هستند از جمله خودم نیاز به آرامش دارن، ترجیح میدم با شما وارد بحث مقایسه تک به تک نشم.
پس من امیدوارم که آرامش شما رو به هم نزده باشم در این لحظه های حساس.
فقط خواستم به عنوان کسی که معمولا تو این فروم بهش گفته میشه ادبیات و حتی تفکرت خاصه (که از نظر خودم ابدا اینطور نیست) ببینم چه ربطی داره به سال و لحن حرف زدن؟ دوست داشتم واقعا این مقایسه صورت بگیره چون در این مورد خاص اعتماد به نفسش رو دارم.
تفکر و لحن آدم ها رو سال تولد تعیین نمیکنه. تجربیاتشون توی زندگی، میزان مطالعه شون، عادت به نوشتن، محیط خانواده، محیط شهر و کلی عامل دیگه تعیین میکنه نه صرفا یک سال تولد.
چون مفهوم پست ها انتقادی بود، برداشت من هم انتقادی شد. و مقایسه هم وقتی صورت میگیره که برای اینکه کدوم «بهتره» تصمیم گیری بشه. بماند لزومی به مقایسه نیس وقتی که از مبدا تاریخ بشر تا به امروز همیشه فرزندان با والدینشون تفاوت داشتن و همیشه بشر به سمت تکامل میره.
به هر حال ممنون از پاسختون. : )