(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰ ب.ظ)behnaz110 نوشته شده توسط: اما نتایج آماده است و دست مسول مربوطه روی فلش هست تا اینکه فردا بذارن روی سایت. سالهای پیش دوستانی بودند که توی سنجش آشنا داشتند و از ۳ الی ۴ ساعت قبلش تونیتند نتایج رو بگیرند. یادمه رتبه های ۵ و ۱۰ آی تی دو سال پیش این کار رو کردند. حالا مسولان سنجش از الان تا ۶ بعد از ظهار فردا مشغدل چه کاری هستند که زودتر نمی دن نمی دونم.
راستی شما واسه انتخاب رشته خودتون انجام می دید یا از موسسات و مشاوره هاشون کمک می گیرید یا اینکه از قبل یک دانشگاه خاص مد نظرتونه و هر رتبه ای بیارید همون رو می زتید ؟؟؟؟
در مورد رتبه و کارنامه کسی اطلاعی از قبل تو این سایت نداشته . یعنی تو این دو سال اخیر هر وقت کارنامه ها اعلام شده همه فهمیدن رتبهشون چنده. ولی موقع اعلام نتایج تو شهریور یه بار شریف یه نفر آی تی شبانه میخواست و اون یه نفر قبلش متوجه شد که شریف ای تی شبانه قبول شده.
بعید میدونم سازمان سنجش نتایج را آماده داشته باشه و اعلام نکنه. چون در اینصورت همه میخوان برای دوست و اشناهاشون ناخنک بزنن.
خود کارمندانی که دسترسی دارن اینجوری کلافه میشن.
همیشه یه بازه چند ساعتی را بیشتر تخمین میزنن که گاهی هم تمدیدش میکنن. اینه که من فکر میکنم اگه اتفاقی پیش نیاد حوالی ۲-۳ بعدازظهر فردا میذارن رو سایت.
ما همیشه یک کنکوری تو خونه مون یا فامیل داشتیم (حالا نگین که فضول بوده ام .
همیشه خودشون گفتن مثلا" اینجوری شده و گرنه عادت ندارم از کسی رتبه اش را بپرسم حتی دوستای نزدیکم)و دوسال پیش که خراب شد پارسال هم که قبول شدم و پیگیر بودم.قبلشم یه سال اومدم سر زدم و دیدم اینجوری بوده.