(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: (31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: [
سلام خانم مهندس
متاسفانه خیلی ناراحت شدم از شنیدن این حرفا.
شیراز باعث تاسف هست اساتیدش. تنها استاد شیراز دکتر ثامنی هستند سواد و اخلاق.
تازه کاش فقط همین ها بودن که نوشتید!
واقعا باعث تاسف هست دانشگاه شیراز از هرجهت خراب شده از خوابگاه بگیر تا دانشکده فنی...
خب توی گروه هوش اساتید خوب دیگه ای هم هستن! اما من بحثی روی اساتید هوش ندارم و البته دکتر ثامنی که فوق العاده ان
اما دو چیزی که چون خودم تجربه داشتم
اول اینکه شیراز دانشکده فنی نداره!!! رشته های مهندسی هر کدوم برای خود دانشکده جدا دارن!
دوم اینکه خوابگاه شیراز یکی از بهترین خوابگاه های کشور هستش
نمیدونم توقع شما از خوابگاه چیه دقیقا ولی خوابگاه شیراز دارای موقعیت عالی و امکانات نسبتا خوبی است
یعنی چی؟؟؟ کافیه گوگل کنید ۷۰۰ نفر مسموم کردن چون تعداد بالا بود مجبور شدن بگن وگرنه....
خوابگاهش خوب بود بله خوب ساخته شده و برنامه ریزی خوبی داشته..
اینترنت وایرلس نداره و کابلی هست!
فلاکت و بدبختی از خوابگاه میباره... دزدی !!!! از لبتاب و کیف پول و اشیا قیمتی بگیر تا قابلمه و تابه! خیلی ها افسردن اونجا! یه اغذیه فروشی سالم اونجا نداره!
پزشک خوابگاهش برای طرح سلامت و از این حرفای دهن پر کن که هرکی بشنوه فکر می کنه چی هست. همه رو صف کردن گفتن برین پیشش پرونده و فلان!!! یک متر نداره اونجا جز قرص سرماخوردگی و چرک خوش کن هیچی نیست. شما اقای اهو وهشی خوابگاه ندیدی که این حرف میزنی! من مال چند دانشگاه دیدم. مال شیراز مدیریتش زیر صفر هست...
روز اول اتاق دادن گفتن برو بالا رفتم دیدم ۲ متر خاک رو موکت و پنجره ها گربه وسط اتاق کثیف کاری کرده بوی گندش همه جا برداشته!
پا شدم رفتم پیش مسوولش اصلا قبول نمی کرد موکت عوض کنن!!! ۴-۵ روز اتاق یکی دیگه خوابیدم تا بیان کثافت ها رو با منت بردارن!
اخرش پاشو برو اتاق پاک کن دستشویی و حموم پاک کن! پاشو برو یخچال بشوی! شیشه بشوی! کمد کثیف کثیف ۳۰ سال مونده رو گرد گیری کن!
اخرش یه تخت خواب نباشه! یه کتابخونه شبانه روزی نداره اونجا! قرائت خونه هم شده پاتوق یه عده ادم...
از همه مهم تر بهداشت در بدترین شرایط هست. بجای اینکه بیان بهداشت اتاق ها بررسی کنند از سر باز کردند!!!
کمد ها و کشوها همه از دم خراب و مال ۲۰ سال پیش هست!!!
موش و گربه و سوسک پرکرده فضای خوابگاه رو!!!
اتاق یک نفره کردن ۳ نفره!!!
خوابگاه شیراز در بهترین نقط شیراز و به بهترین روش (۳۰-۴۰ سال پیش زمان شاه) ساخته شد
والان بدترین روش مدیریت میشه. نمونش مسموم شدن دانشجوهاش که کافیه گوگل کنید.
شما بهتره واقعیت ببینی. ساختمان کامپیوترش بسیار قدیمی و کوچیک هست. اتاق اندازه کافی نیست. تو راهروها صندلی گذاشتن!
دستشویی ها همه خراب!
خوابگاه دانشگاه فردوسی و اصفهان وصنعتی اصفهان خوابگاه هستش نه مدیریت ضعیف مجموعه عالی ساخته شده ارم!
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: روال کار دانشگاه شیراز اینه که بعد از اتمام مصاحبه ها، مدارک رو کامل بررسی میکنن و نمره اون قسمت ها رو میدن. در جلسه مصاحبه هم فقط نمره مصاحبه میدن. در کل اگر ISI داشته باشید شانس تون برای قبولی خوبه والا برای روزانه کارتون خیلی سخته...
اون استادایی که سر جلسه مصاحبه یک خانم متشخص که ۹۰۰ کیلومتر زده با هزار آرزو اومده رسونده سر جلسه اون استادا بی جا کردن که صحبت از چلو کباب و جوجه کباب کردن!