(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ)زهرا حسنی نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ)زهرا حسنی نوشته شده توسط: این زورنال International Journal of Advanced Research in Computer Science and Software Engineering
اگه توی تامسون پیداش نکردید نشونه بدیه!!
منم ۲ جا سرچ کردم نیاورد!!
در کل چیز خوبی نیست، از اسمش هم پیدا بود.
من تا حالا ژورنال سریع و رایگان اصلا ندیدم!! اکثر ژورنال ها بالای ۶ ماه زمان میبره تا به شما جواب بدن مگر اینکه واقعا خیلی خبره باشه که متنی که مینویسه، داورها ایرادات جدی به اون نگیرن (به ویژه نحوه ارزیابی روش پیشنهادی و نوع آزمایشات رو خیلی حساس هستن).
در ضمن باید شخص معروفی باشید که سریع تر داورها و ادیتور ژورنال به کارتون رسیدگی کنن والا یکم تعلل دارن!!
ژورنالی که رایگان نیس ولی لااقل زمان داوریش زیاد نیس و حداکثر سه ماهه جواب بده هم اگه سراغ دارین میشه معرفی کنید
دوس عزیز مانشتی equilibrium گفتند که برخی از isi پولی هستند
شما سراغ دارین؟
چقدر پول میدید؟ جناب equilibrium چندتا ناشر معرفی کردن، برید تو سایت همونا و یه دونه پیدا کنید.
منتهی اینا گرون هستن، من یه ژورنال خوب سراغ دارم اما ۱۶۰۰ دلاره!! یه چیز بگم شاخ در بیارید، الزویر اگر بخواین پیپرتون open access باشه باید ۳۵۰۰ دلار به طور معمول پول بدید
تا جایی که میدونم سیستم دانشگاه آزاد اینه که میشه تا چند ماه بعد از دفاع پیپر داد و نمره اش رو گرفت. خب شما هم بشین یه پیپر با استادت بنویس و ارسال کن و با همون دفاع کن، منتهی نمره اش رو بزار برای بعد از دفاع.