(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: سلام
اطلاعات خیلی بالایی ندارم اما طبق توصیه دوستانم که اپلای کردن گوته بهترینه
دو سال پیش برای A1 توو سایت رزرو کردم و قرار بود بعد از ۶ ماه نوبتم بشه ولی دقیقا بعد از ۱۲ ماه نوبتم شد، خودشون توو سایت نوشته بودن که بهتره توو این مدت کلاسای متنفرقه برید و برای تعیین سطح بیاید
در اخر باید ازمون های گوته رو بدیم برای همین بهتره اگر تازه میخواین شروع کنین موسسه ی سطح پایینتر برین که هزینشم کمتر باشه بعد وقتی به سطح مورد نظرتون مثلا B1 رسیدین برین گوته تعیین سطح بشین
یکی از استاد های گوته هم از موسسه جدا شده و یه موسسه کوچیک زده، اسمشو میپرسم بهتون اطلاع میدم
با سلام
ممنونم از راهنماییتون.
راستش من میخوام دقیقا از تابستون ۹۵ برم کلاس. برا همین اینکه ۱۲ ماه تو صف انتظار بمونم مشکلی نیست. در واقع میخوام جوری برنامه ریزی و ثبت نام کنم که همون موقه نوبتم بشه.
با این حساب به نظرتون الان زمان مناسبیه برای رزرو کردن؟ اگه زودتر نوبتم بشه میتونم بندازمش عقبتر یا دچار مشکل میشم؟
از نظر هزینه خیلی مشکلی نیست. چون دیدم ترمی حدود ۵۰۰ -۴۰۰ تومنه. من برام محیط (چه از نظر ظاهری و ..) و سطح موسسه و افرادی که اونجا هستن هم مهمه. انجمن فرهنگی اتریش هم چون وابسته به سفارت اتریش بود دوس داشتم. حالا نمیدونم محیطش و روابط بین دانشجوها و اساتید و بقیه کارمندا چطوره؟ سطح کلاسا چطوره؟ و ..
من بیشتر برای علاقه میخوام برم کلاس و اگه خدا بخواد و جور شد یه برنامه ریزی بلند مدت (حدود ۴-۵ ساله) هم برای اپلای دارم.
بازم اگه موسسه دیگه ای رو توصیه میکنید معرفی کنید. ممنون میشم تا جایی که اطلاع دارین منو یه راهنمایی جامع بکنید
راستی اینم اضافه کنم من تا اونموقه انشاله دانشگاهم به پاسداران منتقل میشه! فک کنم به موسسه گوته خیلی نزدیکتر باشه که یه امتیاز مثبته.