(۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ)masoomehj نوشته شده توسط: dreamere عزیز شما چه جوری با ۱۴تا mux 2*1 تونستید یه mux 16-1 بسازید؟؟؟من هرجور حساب کردم ۱۵ تا میشدکه
سوال ۱۶ رو درست میگید منم ۳ زدم اشتباه کردم خیلی بدیهیه
سوال ۲۰ هم به این دلیل A,C میشه که هیچوقت حالت اختلاف or و xor تو این مدار به وجود نمیاد
سوال ۲ رو من که نزدم ولی یعنی چی چندتا جواب داره؟؟؟؟؟کلا سوال رو نفهمیدم من
ایشالله که حتما قبول میشید هرجا که دوست دارید
آره ۱۵ تا میشه. من تو دام طراح سؤال افتادم.
سؤال ۲ منظورش اینه که چند جور فرم ساده شده به فرم SOP میشه داشت، بحث ساده سازی و اینا، چون که همیشه فرم ساده شده uniqe نیست که. من ۲ درآوردم.
ممنون معصومه جیِ عزیز، ان شاالله رتبه تک رقمی شدنتون رو تو فروم بنویسید
(۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ)royanfarhad نوشته شده توسط: به نظرم سوال ۲۴ نیاز به حل نداشت...قبلا هم گفتم تاخیرهای ۲ و ۳و ۵ غیرمجازند...تصادم رخ می دهد...
سوال ۲۵ هم من ردیف اول رو A و ردیف دوم رو B فرض کردم....و فرض کردم (شاید هم اشتباه باشه) Ma یعنی بردار تصادم A با A (سطر اول) و بردار تصادم A با B (سطر دوم) و به همین ترتیب برای Mb ( سطر اول برای A و سطر دوم برای B) با این فرضیات گزینه ۳ درسته
اما یک ابهام در مورد سوال ۱۱
اگر A=B=7 باشد جواب طبق رابطه ۴ باید بشود ۱۶- .....ولی طبق شکل می شود ۰ .....مشکل من کجاست؟
متمم دوی ۱۶- رو بنویسید ابهام برطرف میشه.
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)dreamer نوشته شده توسط: من فقط اختلاف جوابام با جوابای شما رو مینویسم:
۱)۳
۲)۲
۷)۴
۱۰)۴
۱۶)۳
۲۰)۱
راستی ۱ رو هم گزینه ۴ زدم. چون C وقتی از ۱ به صفر میره هازارد داریم اینجا نوشتم ۳/ البته خوشبختانه اینجا فقط اشتباه کردم تو پاسخنامه مطمئنم درست زدم.
ولی از سؤال ۷ خوشم اومد. مطمئنم گزینه ۴ میشه. خیلی غلط انداز بود. کامل سیگنالشو رسم کنید متوجه میشید.