زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۱۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۰۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: بعد نصب ویندوز web freer از کار افتاد چی کارش کنم؟
الان که خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم ولی قبلا که استفاده میکردم گاهی که جدید نصبش میکردم این مشکلو داشت. بعد چند روز خودش خود به خود درست میشد. البته شاید دلیلی داشته باشه ولی من که خودآگاه کاری نمیکردم واسه درست شدنش.گاهی هم چند بار نصبش میکردم تا بالاخره شانس رو میکرد.
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب
باشد اندر پرده ، بازیهای پنهان غم مخور
-------------------------------------------------
۹۹ درصد از مواردی که نگرانشان هستید هرگز اتفاق نخواهند افتاد.
"چشم اندازها" پس از "دست اندازهاست"... هر "چاله ای" ... "چاره ای" به من آموخت. "دوباره" فکر کن .... فرصت ها "دوباره" نمیشوند. "بکوش" .... ناامیدی را "بکش"... برای جلوگیری از "پس رفت" ... "پس باید رفت".
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: ویندوزو عوض کردم دوباره نصبش کردم دیگه
آخ راس میگی...
پس چون ویندوز عوض شده و باز هم کار نمی کنه ، پس ایراد از برنامست.
واسه من این نسخست: WebFreer 1.1.1
مجدد نسخه جدید دانلود کنید.
"چشم اندازها" پس از "دست اندازهاست"... هر "چاله ای" ... "چاره ای" به من آموخت. "دوباره" فکر کن .... فرصت ها "دوباره" نمیشوند. "بکوش" .... ناامیدی را "بکش"... برای جلوگیری از "پس رفت" ... "پس باید رفت".
دوست عزیز موقع نصب دوباره ی web freerانتی ویروستون رو قبل از اون نصب کرده بودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه انتی ویروستون فعال باشه خیلی مواقع این مرور گر نصب نمیشه.باید غیرفعالش کنین بعد نصبش کنین.