(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: سلام
شما چقد دقیق حرف میزنی.
یه چند تا سوال تو ذهنم هست می پرسم ازتون:
چرا شما جوری حرف میزنید که انگار طراح کنکور خودتوت بودید؟ آخه گفته بودید:"نظر من اینه پس بی شک نظر طراحم همینه"
بقیه سوالا هم که بچه ها توضیح داده بودند.نیازی نبود اینقد خودتون رو در تایپ کردن خسته کنید.لازم بود؟
چه جالب
من بعد از گذاشتن پستم دیگه به مانشت سر نزدم.
چقد عصبانی هستن همه اینجا
دوست من، من کلا همینجوری حرف میزنم. اگه باعث رنجش بعضیا شد بدونید که اصلا همچین قصدی نداشتم و حتی فکر نمیکردم پستم همچین فیدبک تندی داشته باشه!
دوست من، من نگفتم "نظر من اینه 'پس' بی شک نظر طراحم همینه"، گفتم "این نظر منه، و بی شک نظر طراح" فقط همین! معنیش اینه که من شک ندارم نظر طراح هم همینه. میگید نه صبر کنید کلید نهایی بیاد.
من میگم، طراح فقط در صورتی کلیدشو عوض میکنه که به چیزی "حواسش نبوده باشه". ولی وقتی طراح "مخصوصا" سوالی رو طرح میکنه و جوابی براش درنظر میگیره که حتی برای دانشجو اذیت کنندست و باعث اعتراضش میشه، طراح کلیدو عوض نمیکنه، چون با آگاهی کامل از سوال و جوابش، سوال رو طرح کرده. اما وقتی طراح به چیزی حواسش نبوده، اونجا فرق میکنه. و احتمالا اعتراض مؤثر میفته.
من حتی خودم به طرح سوال سیستم معترضم اما اعتراض توی سنجش ثبت نکردم. چون مشخصه که طراح مخصوصا این سوال رو طرح کرده و مخصوصا تعداد قاب ها رو نداده! خودش "حواسش بوده" چکار کرده. نه اینکه تعداد قاب رو جا انداخته باشه. اگر هم واقعا جا انداخته، نیاز به ۶۰هزارتا اعتراض نیست. با یه گوشزد هم متوجه میشه تعداد قاب توی سوال "جا افتاده". برعکسِ چیزی که بقیه فکر میکنن که هرچی بیشتر اعتراض بزنیم بهتر، من میگم از این خبرا نیست. چشم من آب نمیخوره. طراح "اگر بخواد" چیزی رو "اصلاح" بکنه، با چنتا اعتراض هم متوجه میشه و اصلاحش میکنه. اگر هم نخواد، با ۲۰۰هزار تا اعتراضم عوضش نمیکنه.
سوال شبکه هم من نگفتم اعتراضتون بی مورده، گفتم "متأسفانه" این سوال هم بنظر میاد که طراح منظور دیگه ای داشته. معضل همیشگی کنکور! بنظر من بیشتر توی صورت سوال اشتبا کرده تا توی گزینه ها. این نظر منه! باور کنید نظر من اصصصصصصلا برای طراح سنجش مهم نیست
نگران نباشید
دوست عزیزِ دیگه که گفته بودی شما اومدی کلیدای خودتو تأیید کنی، دوست من باید خدمتت بگم بنده خودم ۹تا جواب اشتباه دارم
اول به ۲تاش خواستم اعتراض بزنم. اما توضیحات بچه ها رو که خوندم متوجه شدم خودم اشتباه کردم. چه بسا توی سوالایی که لیست کردم و بقول شما کلید رو تأیید کردم، سوالای اشتباه خودم هم هست! من فقط نظرمو گفتم! همین. شما خودتو با نظر من آشفته نکن