(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: کاری نداره من سرجلسه کشیدمش
۶تا کلید بکش مساوی هم بهشون بده ۲تا کافی جوری باهاش بازی کن میبینی که علاوه بر اینکه توبرگها مساوی هست تو غیر برگ هم هست
اصلا یه دخت بکش همه عناصر مساوی حتما که توی برگ همشون نیستن بزرگترینها ریشه هم بزرگترینه
این نقض
برای رسوال کافیه فقط ۱مثال نقض بیارین برای اثبات که قانون بشه باید همه مثالهاش درست بشه که توی این مثال نمیشه
بعدشم ساختمان الگوریتم بینهایت اسون بود من۱۱ زدم من ۳۷ شک ندارم ۲کلیدیه اگر طراح محترم مثل سوال۴۸الگوریتم ۹۳ زیر بار نره...
من من تنها موردم بحث روی سوال موئلفه های متصل قوی هست
اما بدون غرض باور بفرمایین سوالات غلط یا ۲کلیدی حداقل ۶موردش هست توی ایتی نظر من اینه
خب من از شما خیلی خوشم میاد چون سر حرفتون هستید
حالا من چند تا سوال از شما دارم
اول اینکه آیا تو هرم کمیه بخواهیم دنبال بزرگترین عدد بگردیم مگر n/2 آخر را جستجو نمیکنم و بزرگترین را برمی گرداینم؟آیا این n/2 برگ نیستند؟آیا این الگوریتم تو کتب مرجع نیست؟
گزینه ۱ سوال ۳۷ را با دقت با هم بخوانیم
بزرگترین عنصر حتما در یک برگ ذخیره شده است.
حالا من سوالم از شما اینه که آیا گفته "بزرگترین عنصر حتما
فقط در یک برگ ذخیره شده است"؟
من زیاد فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که منظور سوال این جمله نبوده و فقط این بوده که بزرگترین عدد حتما تو برگه که صد در هزار درسته حالا میخواد چند جای دیگه هم ذخیره شده باشه حتی تو ریشه!!!
دوست دارم اگر اشتباه می کنم با منطق جواب منو بدید.
ممنون میشم
در ضمن از آنجا که کنکور ۹۴ نمیخوام در مورد کنکور ۹۳ صحبت کنم ولی دوست داشتید پیغام خصوصی بذارید تا در مورد سوال ۴۸ آی تی پارسال که خیلی سوال قشنگیه و من هم اشتباه زدم و کلید طراح صدرصد درسته(البته با منطق و عقل بنده)بحث کنیم.
مشتاقانه منتظر نظر شما و دوستان هستم.