کو سوال ها؟:دی
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: بچه ها میشه لطف کنید و نظرتون رو راجع به سوال ۹ بگین (زبان عمومی)
چرا نشه:دی
فکر کنم منظورتون همون اصطلاح باشه چون سر جلسه خودم رو هم خیلییییی درگیر کرد این سوال.
و واقعا بین toes و feet شباهت زیادی هست و خیلیییی سخته این اصطلاح..از خود یه انگلیسی زبان اینو بپرسیم شاید تفاوت این دو رو متوجه نشه.. ! نامردااااا :/
من خودم feet رو زدم اونم با این استنباط که نمیدونم درسته یا نه
keep on toes رو من دیدم وقتی استفاده میشه که میخوان کسی رو مجبور به انجام کاری کنند و مجبورش کنن که واسه یه چی تمرکز کنه و حواسش جمع باشه
keep on feet رو تو جمله هایی دیدم که طرف خودش خیلی متمرکز هست و حواسش جمعه.
من سر جلسه اینطوری با خودم گفتم که خب وقتی استرس باشه خواه ناخواه طرف حواسش به بازی جمع میشه .. استرس که اون رو مجبور نمیکنه به حواس جمعی (چون ضمیر it هستش واگر اجباری در کار بود باید از طرف مربیان این اجبار انجام میشد) پس خود بازیکن حواسش رو جمع میکنه و میشه feet
حالا نمیدونم درسته یا نه. feet گزینه ۴ ِ دفترچه شما هم بود آیا؟
،
دفترچه رو ندارم. برم دانلود کنم ببینم سوال ۲۷ و ۲۸ چی بودن. خودم جواب دادم (دفترچه ام هم C بود) ولی روی سوالو نمیدونم :دی
(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: متاسفانه ده دقیقه آخر رو هم به زبان اختصاص دادم که برگردم بقیه ریدینگ ها رو بخونم و یه نگاهی دوباره بندازم به زبان
دقیقا اشتباهتون همینه که ریدینگ رو میخونید. ریدینگ که واسه خوندن نیست!
مسلما اگر ریدینگ برای خوندن بود، وقت دفترچه اول رو بیشتر میکردن که همه فرصت خوندن ریدینگ رو داشته باشن.
یک سری رمز داره :
مثلا یکیش اینه:
همیشه اول سوال رو باید خوند و بعد رفت سراغ اون بخشی از ریدینگ که اون سوال رو از اونجا مطرح کرده.
معمولا سوال اول هر ریدینگ title متن هستش. و title معمولا جمله اول ریدینگه. یه نیگا به جمله اول میندازید بعد خیلی شیک گزینه درست رو علامت میزنید. به همین سادگی به همین خوشمزگی