(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: معذرت میخام .. خواب دیدید خیر باشه... بزار کلید ها بیاین بعدا میفهمین اسون بود یا سخت بود... مخصوصا مشترک ...
خواهش میکنم.والا خواب ندیدم به جوابایی که دادم مطمینم کلیدم بیاد در بدترین حالت خوابم هرکدوم رو ۴۰ درصد زدم
الان که گفتید ۵۰ ؟؟ الان میگید ۴۰ ... من ارزو میکنم خدایی بهتر بیاری... کلا حرفم اینه جوجه رو اخر پاییز میشمورند
و مطمئن باش دوست عزیز اگر واقعا زده باشی ۵۰ ۵۰ مطمئنا رتبه زیر ۱۲۰ هستی نه ۲۰۰ تا ۳۰۰!!!
الان میگم ۳۰ منم امیدوارم پارسالم کنکور دادم ترسی ندارم از کلیدا.بعد از اعلام شدن کلید توسط سازمان سنجشم بازم در این تاپیک مقایسه تخمین با واقعیتو میذارم واست
ایشالله ... معلومه خوب زحمت کشیدی ..... ولی چرا نه مدیریت زدی نه معماری ؟ وقتی تونستی ۵۰ درصد مشترک بزنی چرا سرمایه گزاری
نکردی تو یکیدوم از این دو درس ؟ نخوندی یا وقت نشد؟
و الا معماریو نخونده بودم پارسال خیلی وقت گذاشتم ۲۰ درصد زدم زبانم ۳ درصد.
با خودم گفتم مشترکو تخصصیو بالا میزنم قبول میشم.دیگه مشترکا خیلی وقتمو گرفت چند بار حل میکردم مخصوصا سوالای شبکش که گنگ بودن به ظاهر آسون بودن ولی نکته داشتن.
تخصصیم پایگاه وقتمو گرفت چون مسلط بودم میخواستم همه رو بزنم دیدم نمیتونم هوشو سیستمو سریع زدم که دو سه تاش غلطه.دیگه دو دیقه وقت بود رفتم سر معماری سوال آخرو دیدم میشه زد دیدم آدرس دهی حافظه غیر مستقیمه دو گزینه پرید یهو برگمو کشید یارو وقتم تموم شد
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: سلام. خسته نباشید. امیدوارم تلاش هاتون به خوبی ثمر بده. لطفا بحث در مورد آزمون - اتفاقات و حواشی آزمون و صبحت های ابتدایی راجع به سوالات را منحصرا در همین تاپیک ادامه بدین. تا انشاالله بررسی های دقیقتر بعد از منتشر شدن سوال ها صورت بگیره.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)sanjana نوشته شده توسط: میدونم عزیز اما شما فرض کن درصدام همینا باشند
رتبه حدودا چند هست؟
مشترک ۴۰ الی ۴۳ تقریبی
تخصصی مشترک هم ۵۲
معماری ۲۵
زبان ۰
مدیریت ۰
معدلتم خیلی تاثیر داره با توجه به کارنامه ها که من دیدم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میشی ایشالا که بهتر بشه رتبت