(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)FFK_IT نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: دوستان عزیز تا اینجا اما بدون کلید سنجش هنوز ها….
زبان ۳۰-۴۰
مشترک ها ۳۸-۴۵
مدیریت ۶۰-۷۰
تخصصی ۳۵-۴۵
معماری هدفم نبود ۰
دوستان چیه نظرتون.؟چشم روشن نیست شاید کلید سنجش حرفی دیگر بزند...
۶۰ تا ۱۰۰ تجارت
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)saeedhaydari61@gmail.com نوشته شده توسط: رفقا سلام.
زبان ۱۰
مشترک۳۵
مبانی ۱۳
تخصصی ۳۵
معماری ۲۵
یه مهندس بیاد یه نظر کارشناسی بده ببینم چیکار کردم .آیا باید سال بعد هم کنکور بدم یا امسال پریدم
۲۰۰ تا ۳۰۰ تجارت ...
۱۸۰ تا ۲۵۰ شبکه
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)hasanppp نوشته شده توسط: دوستان نظرتون در مورد رتبه من چیه ؟ فکر میکنید حدود رتبه من چند میشه ؟
زبان : ۵
مشترک : ۲۸
مدیریت : ۳۳
تخصصی : ۴۰
۲۲۰ تا ۳۰۰ تجارت
شما که منو مسخره کردی ک خواب دو رقمی رو هم نمیبینم بعد برای این دوستمون با درصدایی تقریبا شبیه به من و شاید پایین تر تخمین ۶۰ تا ۱۰۰ زدید
جمله رو تا اخر نمیبینی همینه دیگه اخرشو بخون گفتم احتمال یک رقمی داری دوست عزیز ... خدا نکنه من کی باشم
اون که دیگه کاملا مشخصه ( بدتر از جمله قبلیش ) شوخی ای بیش نیست....من که پرسید احتمال دو رقمی شدنم چقدره به دنبال ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ نبودم. گفتم شااااااااااااااید ی دفعه بزنه ۸۰ ۹۰ ۹۹ ای بیارم...همین
برا همین پرسیدم که میشه یا نه
ولی به احتمال زیاد بالاتر از ۱۵۰ نمیرم . درست میگم یا بازم برم خوابشو ببینم؟؟؟
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)FFK_IT نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: دوستان عزیز تا اینجا اما بدون کلید سنجش هنوز ها….
زبان ۳۰-۴۰
مشترک ها ۳۸-۴۵
مدیریت ۶۰-۷۰
تخصصی ۳۵-۴۵
معماری هدفم نبود ۰
دوستان چیه نظرتون.؟چشم روشن نیست شاید کلید سنجش حرفی دیگر بزند...
۶۰ تا ۱۰۰ تجارت
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ)saeedhaydari61@gmail.com نوشته شده توسط: رفقا سلام.
زبان ۱۰
مشترک۳۵
مبانی ۱۳
تخصصی ۳۵
معماری ۲۵
یه مهندس بیاد یه نظر کارشناسی بده ببینم چیکار کردم .آیا باید سال بعد هم کنکور بدم یا امسال پریدم
۲۰۰ تا ۳۰۰ تجارت ...
۱۸۰ تا ۲۵۰ شبکه
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)hasanppp نوشته شده توسط: دوستان نظرتون در مورد رتبه من چیه ؟ فکر میکنید حدود رتبه من چند میشه ؟
زبان : ۵
مشترک : ۲۸
مدیریت : ۳۳
تخصصی : ۴۰
۲۲۰ تا ۳۰۰ تجارت
شما که منو مسخره کردی ک خواب دو رقمی رو هم نمیبینم بعد برای این دوستمون با درصدایی تقریبا شبیه به من و شاید پایین تر تخمین ۶۰ تا ۱۰۰ زدید
جمله رو تا اخر نمیبینی همینه دیگه اخرشو بخون گفتم احتمال یک رقمی داری دوست عزیز ... خدا نکنه من کی باشم
اون که دیگه کاملا مشخصه ( بدتر از جمله قبلیش ) شوخی ای بیش نیست....من که پرسید احتمال دو رقمی شدنم چقدره به دنبال ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ نبودم. گفتم شااااااااااااااید ی دفعه بزنه ۸۰ ۹۰ ۹۹ ای بیارم...همین
برا همین پرسیدم که میشه یا نه
ولی به احتمال زیاد بالاتر از ۱۵۰ نمیرم . درست میگم یا بازم برم خوابشو ببینم؟؟؟