(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ق.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط: اصن داخل این تایپیک که میام با ترسو لرز میام چون زبان زدم بعد تا لینکای آقای تیمورپور بزنم باز بشن یه دو سه تا سکته رو رد میکنم
الان حس میکنم کلا صورتم یه وری شده خواهرم میگه میای اینجا که کفاره گناهاتو پس بدی
به هر حال دیگه کنکور تموم شد، مهم اینه که الان هر کاری کنیم دیگه رو نتیجه تاثیری نداره
من این تایپیکو زدم چون دوست داشتم زودتر بفهمم نتیجه کنکورم چی میشه و حتما دوستان دیگه ای هم هستن که دنبال این هدفن
چون هر چه زودتر نتیجه رو بفهمیم بهتره، بعدش میتونیم متناسب با نتیجه بریم دنبال کاری که میخوایم
یکشنبه آینده که کلیدا بیان تقریبا همه بچه ها میفهمن چکار کردن، هر چند همین الان هم تا حدودی معلومه
سوالات مشترک که تقریبا اسون بودن و رو جواباشون خیلی بحثی نیست
زبان عمومی هم که تکلیفش مشخص شد
سوالات تخصصی یه مقدار نکته داشتن که تا کلیدا نیاد نمیشه درصدو حساب کرد
من دوشنبه آینده کاملا میفهمم رتبم در چه حدیه و کجا میتونم قبول شم
فعلا که زبان رو ریاضی خراب شد و همه امیدم به مشترک و تخصصیه
ریاضی من ۳ تا زدم که ۲ تاشو مطمئنم درسته. حالا اگه اون یکی هم درست باشه میشم ۱۹ درصد و اگه غلط باشه میشم ۱۰ درصد
زبان هم که وقت نکردم تخصصی رو کامل بخونم و عمومی هم واقعا سخت. تو بهترین خالت اگه به ۵ درصد برسه
اما به مشترک و تخصصی امیدوارم
البته اگه خدای ناکرده مشترک و تخصصی هم مثل ریاضی و زبان شه، اون موقع دیگه کوه هزار (بلندترین قله کرمان) انتظارمو میکشه
به هر حال دوستان کنکور تموم شد
بهتره نتیجه رو قبول کنیم و بریم دنبال هدفمون(حالا هر هدفی که هست. خوندن واسه سال بعد، رفتن سر کار و .....)
پس درصدای من این شکلین
زبان: ۵ درصد (حالا یکی دو درصد بالا و پایین)
ریاضی: ۱۰ یا ۱۹ درصد
مشترک هم تا حدودی میدونم ولی کلیدا که بیاد بهتر میشه گفت
حالا زمین بره آسمون، آسمون بیاد زمین، نمیدونم زلزله بیاد، سیل بیاد، سازمان سنجش آتش بگیره، چمیدونم داعش حمله کنه به ایران و.....
درصدای ریاضی و زبان من همینه، پس بهتره زودتر بفهمم و تا ۳ ماه آینده انتظار بیخود نکشم