زمان کنونی: ۰۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۱۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
تعداد سوالات دروس در کنکور ارشد کامپیوتر به تفکیک هر فصل از دروس
با سلام به همه دوستان
راستش هر جور فکر کنید تو انجمن سرچ کردم اما پیدا نکردم.
میخوام بدونم هر مبحث درسی طی سال های مختلف چند تا سوال اومده که تفکیک موضوعی کنم. این واسه کسایی خوبه که بخوان ی کتابی حذف کنن ولی یک مبحثی که بیشتر ازش سوال اومده را بخونن.
یادمه پارسال توی سایتی دیدم. همه مدل و همه جا کنکاش کردم و نتیجه ای یافت نشد. یادم نیست کجا دیده بودم
ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه.
با تشکــــــــــــــــــر فراوان
وضعیت: پشت کنکوری ارشد مقبولیت: ۱۲/۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۹ رتبه: ۵۱۷۳
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
اگه لطف کنید سوالات ارشد کامپیوتر (نرم افزار) با پاسخ تشریحی برای سالهای ۹۰-۸۹ بذارید.
مرسی از لطفتون.
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
اگه لطف کنید سوالات ارشد کامپیوتر (نرم افزار) با پاسخ تشریحی برای سالهای ۹۰-۸۹ بذارید.
مرسی از لطفتون.
RE: تعداد سوالات دروس در کنکور ارشد کامپیوتر به تفکیک هر فصل از دروس
سلام
دوستان لینکهای زیر اطلاعات مورد نیاز رو داره
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اما برای سالهای قبل هست
ی سوال؟
برای سال ۹۳ ارشد کامپیوتر که امنیت و رایانش امن زیرگروه کامپوتر شد سوالات به چه صورت بود؟با سرفصلهای جدید؟
اخه من سوالات کامپیوتر رو دانلوذ کردم بازم همون گرایشهای قدیم بود؟
و اگر گرایش جدید هم جزو کامپوتر بود کسی میدونه تعداد سوالات و مباحثی که ازش اومده؟
سلام، دوستانی که این توانایی رو دارن لطفا توزیع موضوعی دروس رو برای سال ۹۳ و ۹۴ هم قرار بدن
بی نهایت سپاسگذارم اگر این کار رو انجام بدید. اگر وقت نشد فقط برای گرایش نرم افزار بزارید.