(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: سلام دوستان
به نظرتون باید درسا رو چندتا چندتا بخونیم و تموم کنیم و بریم سراغ چند درس دیگه یا اینکه همه رو با هم به موازات هم بخونیم? اخه تعداد درسا زیاد..
پست های آقای جهانی رو در این باره بخونید...تو همین سایت هست...
فک کنم عنوانش برنامه ریزی تابستان باشه...
ممنون از پاسختون ولی متاسفانه من نتونستم همچین موضوعی رو پیدا کنم، اگر که امکانش هست ممنون میشم لینکشو بزارین..
بفرمایین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون از توجهتون، ولی همونطور که دوستمونم گفتن لینک اول اجازه دسترسی نمیدن لینک دوم هم مربوط به جواب یه سواله
.
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: سلام دوستان
به نظرتون باید درسا رو چندتا چندتا بخونیم و تموم کنیم و بریم سراغ چند درس دیگه یا اینکه همه رو با هم به موازات هم بخونیم? اخه تعداد درسا زیاد..
ممنون از پاسختون ولی متاسفانه من نتونستم همچین موضوعی رو پیدا کنم، اگر که امکانش هست ممنون میشم لینکشو بزارین..
بفرمایین
من یک بار دیگه تشکر میکنم و البته عذرخواهی. من با نرم افزار روی لینک ها کلیک میکردم که همین مشکلی که گفتم پیش میومد، داخل مرورگر امتحان کردم و همونطور که شما گفتین درست بودن، علتشم نمیدونم.
باز هم ممنون.
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۰ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: سلام دوستان
بفرمایین
لینک اول اجازه دسترسی بهم نمیده،لینک دوم هم که مربوط به یه چیز دیگه است
دوست عزیز،
اگر از نرم افزار گوشی استفاده میکنین و این مشکل پیش میاد، داخل مرورگر امتحان کنید برای من درست شد.