(۲۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: سلام دوستان
من بعد امتحانات ترم میخوام برم سروقت دوره های شبکه میخواستم بدونم کدوم بهتره دوره های سیسکو یا مایکروسافت؟
و اینکه اگر میدونید بهم بگید چه فرقی باه دارن؟
ممنون
سلام دوست عزیز
یه اندک تجربه ای توی این خط دارم خوشحال میشم کمکت کنم ، اگر راجبه کلاس ها و غیره هم سوال داشتی پیام خصوصی بده بهم
راجبه اینکه چه دوره ای رو بری ... قطعا دوره های سیسکو رو برو بسیار دید آدمو باز میکنه نسبت به شبکه ... و بعدشم دوره های لینوکس
نمیدونم چه جویه راه افتاده تو ایران میگن سیسکو برم یا ماکروسافت و اصلا هیچ اسمی از لینوکس نمیارن (البته دلیلشو میدونم چرا اینجوری شده ، دلیلش آموزشگاه هاییه که داریم انگار شستشو مغزی میدن ، خود من با تنفری که نسبت به ماکروسافت دارم نمیدونم چی شد خل شدم دوره های ماکروسافت رو گذروندم ، بعدا که لینوکس خوندم فهمیدم اولا هیچی بلد نیستم دوما خیلی هم،توی درس سیستم عامل برای کنکور کمکم کرد)
در ضمن ما بخش نامه رسمی داریم که همه ادارات دولتی باید به سمت اپن سورس برن
این جمله رو بدون تعصب میگم ، دوره ماکروسافت میخواید برید چی یاد بگیرید یک مشت next next finish هست دیگه آخرشم blue screen میده ، هرچی تو ماکروسافت هست رو خودتون میتونید یاد بگیرید ( البته لینوکس هم همینطور خودتون میتونید بخونید ولی blue screen نمیده D
ولی سیسکو نه ... مخصوصا ccna چون واقعا به آدم دید میده ، البته بعد ccnp و ccie رو خودتون میتونید بخونید چون دیدشو از ccna دارید