(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: (20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دانشگاه تنها جای درس یاد گرفتن نیست، جای یاد گرفتن زندگی هم هست. به همین دلیل قرار نیست همه درسها در زاستای مهندسی نرم افزار باشه.
من با این نظر شما مخالفم!
دانشگاه جای یاد گرفتن درسه! و آماده کردن افراد برای کار تخصصی یا مطالعه تخصصی !
مدرسه جای یاد گرفتن مهارت های عمومی زندگیه! این طوری که شما می گین پس همه باید برن دانشگاه! بعد اونایی که مثلا علوم انسانی می خونن هم باز یه سری مهارتها رو یاد نمی گیرن!
در حالی که در کشورهای توسعه یافته در مدرسه نیازهای لازم آموزش داده میشه و افرادی که نیاز به تخصص های بیشتر دارن میرن دانشگاه!
من قبول دارم که در کشور ما دانشگاه چنین نقشی داره! ولی نباید داشته باشه.
آخه شما دارید تمام مهارتها رو به درسی و مهارتهای زندگی تقسیم میکنید. بعد هم مهارتهای زندگی از دید شما چیه؟ من وقتی میگم مهارتهای زندگی منظورم مهارت هایی مثل حل مساله یا "نه" گفتنه. اینارو باید توی مدرسه یاد بگیرن.
در زمینهٔ علوم انسانی من هم همین ایراد رو میگرفتم که چرا این مهارتها که لازم هست رو اونا یاد نمیگیرن. مثلا چرا اونا کارگاه عمومی ندران.
به نظر شما کارگاه عمومی یا مهارت ارتباط با جنس مخالف یا بحثهای اعتقادی و سیاسی جاش توی مدرسست؟ یا اصلا نباید این مهارتها آموزش داده بشه؟