مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - Jabar-Asadi - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ
اینو توی اینترنت دیدم جالب بود .....یه نگاهی بندازید: : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ====== لینک اصلاح شد لینک اصلی فایل: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه - mfXpert - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ ب.ظ
این لینکی که گذاشتی فیله |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - Jabar-Asadi - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ
لینک اصلاح شد . ممنون که اطلاع دادید |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه - luna - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ
قسمت مقایسه دروس عمومی واقعا جالب بود! کلا در نظام آموزشی ما هیچ جایگاهی برای ما مهارت های نوشتاری و مهارت های حل مسئله به اندازه تربیت بدنی و نقشه کشی و کارگاه عمومی ارزش ندارن! |
مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - blackhalo1989 - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ب.ظ
همین کارگاه عمومی اگر بهش بها داده میشد یکی از کاربردی ترین درسها تو زندگی بود ولی حیف که همه چیز فقط ظاهری و تزئینی شده. |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه - luna - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ
ولی فکر می کنم شمام قبول داشته باشید که برای دانشجو مهارت های حل مساله مهم تره! درس های مربوط به زندگی رو باید تو مدرسه یاد می گرفتیم نه دانشگاه! |
مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - blackhalo1989 - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ
به نظر من توی مدرسه باید مهارتهای زندگی رو یاد گرفت و علاقه مندیهای فرد مشخص بشه؛ ولی درسی مثل کارگاه عمومی ترم ۱ دانشگاه براش مناسبه. در مورد مهارت حل مساله با همین درسها هم میشه این مهارت رو کسب کرد به شرطی که درست تدریس بشه. مثلا دانشجو رو درگیر درس کرد و ازش نظر خواست؛ یا پروژه هم مفیده. |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - Jabar-Asadi - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به نظر من توی مدرسه باید مهارتهای زندگی رو یاد گرفت و علاقه مندیهای فرد مشخص بشه؛ ولی درسی مثل کارگاه عمومی ترم ۱ دانشگاه براش مناسبه.=================== من ترم اول یه کارگاه داشتم که اموزش برش/تراش آهن، اره کردن!!! و ..... بهمون میدادن . پروژمون هم درست کردن یه نوشابه باز کن بود !!!! حالا این مهارتها به درد کجای زندگی میخوره ؟؟ |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه - luna - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ق.ظ)Jabar-Asadi نوشته شده توسط: [quote='blackhalo1989' pid='36980' dateline='1313007122'] ما هم چکش درست کردیم و هیچ وقت نفهمیدیم که این چکش به چه دردیمون می خوره! تازه برای درست کردن چکش باید می رفتیم یه کارگاهی که ۱ ساعت با دانشگامون فاصله داشت! فقط با این دید می شد دید که یه روزی مثل انسان های اولیه ابزار زندگیمونو اگه خودمون خواستیم بسازیم به مشکل بر نخوریم! البته من می دونم که منظور blackhalo این نبوده ولی واقعا نمی دونم در اون کارگاه چی یاد می گرفتیم که باید حتما تو دانشگاه می بود! من فکر می کنم این دوره تو مدرسه می تونست خیلی مفید باشه( یه چیزایی تو مایه های حرفه و فن راهنمایی) چون به هر حال ممکنه یه سری افراد به این مدل کارها علاقه داشته باشن و بعدا در بیرون مدرسه به نحوی اون رو ادامه بدن. ولی واسه مهندس نرم افزار یکم بی ربظه! |
مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - nimaaa - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ق.ظ
من کاملا با blackhalo1989 موافقم . اون ۳ تا درسی که ذکر شد لازم و ضروریه . الته ما که نقشه کشی نداشتیم! درس کارگاه عمومی ۱ فکر کنم از خیلی از درسای دانشکده کامپیوتر هم مفیدتر و بهتره . اما واسم تعجب که چرا تو این بحث چرا هیچ حرفی از درسای بسیار مفید و فوق جذاب معارف ۱ ۲، اخلاق، متون، تاریخ اسلام، بعدش تاریخ امامت، انقلاب، و ... هیچ بحثی نشد!! شاید واسه معدلمون خوب بودند و یا واسه خواب صبحگاهی دانشکده معارف !! |
مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - blackhalo1989 - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ق.ظ
هدف حرفه راهنمایی با کارگاه عمومی متفاوته. حرفه برای مشخص شدن علاقه فرد و یاد گرفتن بعضی مهارت هست در حالی که کارگاه برای آشنایی با بعضی مهارت هست. هدف کارگاه این نیست که خودتون ابزارهای مورد نیازتون رو درست کنید بلکه هدف اینه که با اوتومکانیک یا جوشکاری آشنا بشید. حالا واقعا فکر میکنید آشنایی به اوتومکانیک باید توی دبیرستان باشه؟یا فایده نداره برای یه مهندس کامپیوتر؟ من قبول دارم که چارت رشته ما اصلا جالب نیست. مثلا میشد جای الکترونیک، برنامه نویسی تحت ویندوز بذارن یا برنامه نویسی وب؛ ولی بعضی از درسهایی که داریم و خیلیها ایراد میگیرن که به چه درد میخوره اتفاقا درسهای مهمی هستن. مثلا ساختمان داده شاید فکر کنیم به هیچ دردی توی عمل نمیخوره ولی در نهایت بین کسی که میدونه و کسی که نمیدونه تفاوت واضح وجود داره. در مورد درسهای معارف من خودم از منتقدین این درسها هستم. بیشتر استادای معارف دانشگاه که من داشتم قادر نبودن خوب دفاع کنن از عقایدشون. خیلی وقتها واسه من سوال پیش میومد که چون میدونستم استاد نمیتونه به سوالام جواب بده اصلا مطرح نمیکردم و سوال توی ذهنم باقی میموند. درسهای معارف خیلی مفیده به شرطی که درست و توسط افراد کار بلد تدریس بشه. |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - nimaaa - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: درسهای معارف خیلی مفیده به شرطی که درست و توسط افراد کار بلد تدریس بشه. کاشکی در کنار تاریخی که اعراب واسه ما رقم زدند، تاریخ ایران باستان هم می خوندیم ! کجایند کوروش کبیرها ! |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه - luna - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هدف حرفه راهنمایی با کارگاه عمومی متفاوته. حرفه برای مشخص شدن علاقه فرد و یاد گرفتن بعضی مهارت هست در حالی که کارگاه برای آشنایی با بعضی مهارت هست. هدف کارگاه این نیست که خودتون ابزارهای مورد نیازتون رو درست کنید بلکه هدف اینه که با اوتومکانیک یا جوشکاری آشنا بشید. حالا واقعا فکر میکنید آشنایی به اوتومکانیک باید توی دبیرستان باشه؟یا فایده نداره برای یه مهندس کامپیوتر؟حرفای که می زنید منطقیه ولی بازم به نظر من جوشکاری و اتومکانیک به درد حداقل مهندسی نرم افزار نمی خوره! |
مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Simon Fraser در رشته مهندسی رایانه (نرمافزار) - blackhalo1989 - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ
دانشگاه تنها جای درس یاد گرفتن نیست، جای یاد گرفتن زندگی هم هست. به همین دلیل قرار نیست همه درسها در زاستای مهندسی نرم افزار باشه. |
RE: مقایسه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه - blackhalo1989 - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:آخه شما دارید تمام مهارتها رو به درسی و مهارتهای زندگی تقسیم میکنید. بعد هم مهارتهای زندگی از دید شما چیه؟ من وقتی میگم مهارتهای زندگی منظورم مهارت هایی مثل حل مساله یا "نه" گفتنه. اینارو باید توی مدرسه یاد بگیرن.(20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دانشگاه تنها جای درس یاد گرفتن نیست، جای یاد گرفتن زندگی هم هست. به همین دلیل قرار نیست همه درسها در زاستای مهندسی نرم افزار باشه.من با این نظر شما مخالفم! در زمینهٔ علوم انسانی من هم همین ایراد رو میگرفتم که چرا این مهارتها که لازم هست رو اونا یاد نمیگیرن. مثلا چرا اونا کارگاه عمومی ندران. به نظر شما کارگاه عمومی یا مهارت ارتباط با جنس مخالف یا بحثهای اعتقادی و سیاسی جاش توی مدرسست؟ یا اصلا نباید این مهارتها آموزش داده بشه؟ |