شمیم جان گسسته رو از رو چی میخونی؟؟ اگه از رو پوران میخونی که یه هو آدم با یه حجمی از فرمولها رو به رو میشه و با خودش ممکنه بگه ولش کن بابا اینا همه مهم نیست یا مثلا همه که نمیخوننش و لازم نمیشه ولی یا باید اصل قضیهها رو بلد باشی تا بتونی تستها رو حل کنی یا فرمولاشو حفظ کنی تا بتونی حلش کنی و تا جایی که یادم میاد همه مهم بودن.
برای رفع مشکلتون من پیشنهاد میکنم یک روز وقت بزارید و جلد سوم گریمالدی رو بخونید، هم حجمش کمه هم خیلی روون و خوب توضیح داده این موضوعات رو، و خیلی راحت تمام ابهامات ذهنیتون رفع میشه.
(۲۳ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: بچه ها گراف گسسته چرا همش فرمولیه؟؟؟؟؟؟فرمولا این قضیه ها رو باید کامل بلد باشبم؟؟شما همهههه رو یادمیگیرین؟:
توی صفحه اول فصل پنجم نرم مدرسان، خط پنجم از پایین نوشته شده:
".... از این رو قبل از معماری نرمافزار ممکن است انجام شود."
به نظر من در حالت کلی به جز استثناها، هم منطقی همینه که اینجا گفته، یعنی طراحی داده صورت بگیره تا بعد یه معماری مناسب براساس این طراحی داده انتخاب بشه.
حالا من تستها رو چک نکردم، اگه وقت کردین یه نگاهی بکنید ببینید سنجش چی رو تو جواب تستها مدنظر داشته ما هم ناچارا نظر سنجش رو به درستی بپذیریم
(۲۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: بچه تو نرم افزار ترتیب طراحی به این صورته:طراحی معماری،طراحی داده،طراحی واسط،طراحی سطح مولفه؟؟
یجای کتاب مدرسان گفته طراحی داده قبل از طراحی معماریه،یجا دیگ گفته اول طراحی معماری بعد داده!!!!بلاخره کدوما درسته؟؟؟