(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ب.ظ)armin.sheikh نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان اول که تبریک میگم بابت اینکه ضریب ها و زیر رشته ها به حالت اولیه خودشون برگشتن خیلی خوشحال شدم.(با توجه به دیر اعلام شدن این تغییرات)
دوستان یک سوالی داشتم آیا این تغییر ( بازگشت به حالت اولیه) موقتاً برای امسال میباشد یا دوباره کلاً به این حالت برگشت. خود من خبر خاصی در این مورد پیدا نکردم . خواستم ببینم دوستانی که بیشتر پیگیر بودن آیا میدونن تکلیف دو رشته کامیپیوتر و IT در کل چی میشه و آیا سنجش و مسئولین اطلاع خاصی دادن؟ تا آخرین اخباری که دنبال میکردم بحث این بود که استثناً امسال که دیر اعلام کردن مثل قبل باشه ولی از سال دیگه ضریب ها و زیر رشته های جدید اعمال بشه.... دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم توضیح بدن در کل چی شده؟
ممنون
از اونجا که خودم یه مطلب قدیمی در مورد این سوال خودم پیدا کردم گفتم اینجا هم بزارم شاید جواب بقیه دوستان هم باشه: خبر گذاری ایسنا تو تاریخ ۲۷ آبان ۹۳ تو خبرش گفته :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دیر کل دفتر گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اعمال این تغییرات در دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال آینده خبرداد.
حسین حسینی در گفت و گو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: تغییرات اعمال شده در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۹۴ برای امسال محقق نخواهد شد و از سال آینده اعمال میشود.
----
البته خود من هم مطمئن نیستم که تا سال دیگه نزنن زیرش فقط چون مربوط به سوال بود لینک خبر گذاشتم باز اگر کسی هم خبر موثق و جدیدی فهمید بگه ممنون